ilmainen ohjelma

 
     
 

  Ajoneuvojen suunnitteluohjelmistoja lataa

       
       
       
       
  Automotive Autodesk Design ja valmistus paras-in-luokan autojen ja laitteet työkaluja suunniteltu autonvalmistajien ja autoteollisuuden toimittajat. Selviytyä kiristyvästä ajan ja laadun paineet, auttaa välttämään kalliita viivästyskorot, ja hallita ulkoisia prosesseja käyttäen auton suunnittelun ohjelmistot, joka on tarvittavat työkalut. Käytä visualisointi ja muoviosa simulointi ajaa paremman suunnittelun päätöksiä etukäteen ja koko projekteja. Suunnittelu autojen enemmän polttoainetehokkuutta ja vähentää CO2 jalanjälki on ensisijainen autonvalmistajien. Autodesk tarjoaa työkaluja, jotka tukevat materiaalien korvaamista ja auttaa sinua simuloida ja optimoida kevyt muoviosia. Pysy määräysten ja ympäristönormien ajoneuvojen suunnittelun ohjelmistot, joka auttaa sinua pysymään askeleen edellä.   eMachineShop on merkittäviä online konepaja, jossa voit luoda omia metalli- ja muoviosat nopeasti ja helposti. Yksinkertaisesti lataa ilmainen CAD-ohjelmisto, käytä helppo piirustus ominaisuuksia suunnitella teidän ja saat heti asiantuntija suunnittelu palautetta. Tee 2D osat leikataan peltiä tai 3D koneistettuja osia.
       
  Blender nyt on tehokas uusi puolueeton renderoija nimeltään Cycles, joka tarjoaa upeat erittäin realistisen .. Blenderin kattava joukko mallintamisvälineiden tehdä luomaan, muuttamassa ja muokkaamalla malleja tuulta.   SketchUp on helppo käyttää 3D-suunnitteluun työkalu Windows ja MAC lataa. Voit aloittaa piirtämällä viivoja ja muotoja, ja sitten tehdä 3D-objektien venyttämällä näitä pintoja. "Layout" -toiminnon avulla voit lisätä mallin näkymät eri näkökulmista, valitse piirustus vaaka ja lisätä mitat, kuvatekstejä ja grafiikkaa.
       
  Suunnittelu Advisor ohjelmisto, ladattavissa ilmaiseksi täältä, mahdollistaa ajoneuvojen suunnittelun päättäjien nopeasti ja tarkasti tutkia materiaalin valinta kompromissit massan, kustannukset ja kasvihuonekaasujen päästöjä. Suunnittelu Advisor, kehittänyt Dr. Don Malen of Michiganin yliopiston College of Engineering tarjoaa helpon käyttää Microsoft Excel-tiedostona, jonka avulla käyttäjät voivat syöttää ajoneuvojen suunnittelun skenaarioita nopeaan arviointiin.   NASA on avoin hankitaan Vehicle Sketch Pad (VSP), geometria mallinnus työkalu käsitteellinen lentokoneiden suunnitteluun ilmaiseksi. Ohjelmisto nopeasti malleja ilma kokoonpanoja eikä hajota asiantuntemusta tarvitaan perinteisen Tietokoneavusteinen suunnittelu (CAD) paketteja. Jatkokehittäminen OpenVSP ohjelmistojen edistää taloudellista tilaisuus ilmailuteollisuuden.
       
  ILMAISEKSI! Alus on pintamallinnus suunnitteluohjelman laivojen ja veneiden. Osa-alue pinnat käytetään sijaan NURBS antaa suunnittelija vapaus suunnitella tahansa haluttuun Rungon muoto. Avaa pinnat, paneeli perustuu hydrostatiikka, eri exp muodoissa

 

  FreeCAD on parametrinen 3D mallintaja. Parametrinen mallinnus avulla voit helposti muokata suunnittelu menemällä takaisin mallisi historiaan ja muuttamalla sen parametreja. FreeCAD on avoimen lähdekoodin (LGPL-lisenssin) ja täysin modulaarinen, mikä mahdollistaa erittäin kehittyneitä laajennus ja räätälöintiä. Kuka on FreeCAD varten? Kotikäyttäjä / harrastaja. Got itse projekti haluat rakentaa, on rakennettu, tai 3D painettu? Malli se FreeCAD. Ei edellinen CAD kokemus. Yhteisömme avulla saat roikkua sitä nopeasti! Kokenut CAD käyttäjä. Jos käytät kaupallista parametrinen mallinnus ohjelmisto työssä, löydät vastaavia työkaluja FreeCAD.
       
  Ajoneuvo Mallit suunnittelemiseksi ajoneuvotarrat Auto 'n kuorma auton leveyttä Collection Auto' n kuorma auton leveyttä Collection DVD - Ajoneuvojen Mallit ajoneuvotarrat 80,000+ ajoneuvon malleja saatavilla ajoneuvografiikka asiantuntijaa maailmanlaajuisesti! Laajan Pohjois-Amerikan sekä Euroopan ja Aasian kokoelma varmistaa, että kaikki asiakkaat ovat kaikki ajoneuvon malleja he tarvitsevat suunnitteluun ajoneuvon huivi.

 

   
 

ilmainen ohjelma