ilmainen ohjelma

 
     
 

   Astrologia ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Astro123 on astrologia ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi yhdistää seuraavat ohjelmat yhdeksi kätevä, helppo käyttää ohjelmistoa: N_Interp (Natal kaavio analyysi), MEandYOU (ymmärtämiselle komposiitti kaavio merkityksiä), YOUandME (ymmärtämiselle synastry kaavio merkityksiä), Transits ( kauttakulkua tulkintoja - sisältää uuden kauttakulku raportin enintään 366 päivää passitustapahtumien) ja avainsanat (auttaa sinua tulla paremmin astrologinen analyysi yleensä). Astro123 tekee myös kaikki laskelmat suhteita kuten komposiitti kaavioita, synastry, dual cosmodynes, bi-pyörät, jne Tämä on ohjelma nyt käyttää suurimman osan ajasta. Tämä versio on uusin dual Cosmodyne algoritmien suhteen soveltuvuuden arvioimiseksi.   Mikä Watch on voimakas astrologia ohjelmisto, joka kattaa monia alueita ja tekniikoita astrologia. Sen tarkoituksena on saada nopeasti saada asianmukaista tietoa ja se näytetään ytimekäs ja no-nonsense tavalla: Keep it simple samalla kaiken tarpeellisen. Mitä Watch oletetaan, että olet jo perehtynyt joitakin perusasioita astrologia, ja on laaja opetusohjelma selittää miten käyttää astrologinen toteutetusta täällä.
       
  Starlite on astrologia ohjelmisto voit kirjoittaa syntymän tiedot ja saada syntymäkartalla pyörän joko näytöllä tai tulostaa. Startlite ei ole muita laskennan ominaisuuksia.    
       
  Astroworld 2001 6.2.0.5 Astroworld on ohjelmisto, jonka voit tietää syntymäkartalla. Lataa AstroWord ilmaiseksi ja selvittää, mitä tähdet ovat varastossa sinulle   Astrolog 5,40 on 100% ilmainen astrologia ohjelma, jossa versiot Windows, DOS, Macintosh, ja Unix, ja täydellinen lähdekoodi on saatavilla myös. Etsi tiesi läpi sokkelo elämän! :-)
       
  ZET on tehokas astrologia ohjelma ammatillinen astrologi, tehokas voimavara tähtitiede opiskelijoita, ja ihana koulutus työkalu aloittelijoille. ZET yhdistyvät sekä tähtitieteellisiä ja astrologisen toimintoja, jossa on paljon tähtitieteellisiä tietoja ja graafista tietoa. ZET tärkeimmät ominaisuudet ovat vuorovaikutteisia, hiiri-herkkä syntymäkartalla, ja koko dynaamisen kyky - synkroninen uudelleenvetämisestä kaikkien tableaux, kaaviot ja taulukot seuraavat muutokset ajoissa.   Horoskooppi Tulkki ohjelmisto: Tuottaa tarkkoja merkki kuvauksia, ja tarkka ennusteita menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Löydät kaiken mitä tarvitset laskea ja tulkita horoskoopit ympäri maailmaa: automaattinen atlas, painetut raportit - kaikki erittäin edulliseen hintaan.
       
  MB Astrologia Birth Chart Software on ilmainen astrologia syntymäkarttaa generaattori ohjelmisto perustuu länsimaisen astrologian ja Vedic astrologia. Tämä ohjelma kertoo yksityiskohtaisesti tarkka tähtitieteellisiä sijainnit planeettojen aikaan yksilön syntymän. Käyttämällä tiedot, että syntymäkarttaa antaa, Länsi ja Vedic astrologia voi ennustaa kaikki tärkeät tapaukset ja todennäköiset mahdollisuudet, joita voi syntyä elämässäsi. Syntymäkartalla tunnetaan myös syntymäkarttaa.   Kaksoset päivittäinen horoskooppi Jos olet fani lukemisen horoskoopit, niin Horoskooppi on yksinkertainen, kätevä sovellus, joka tuottaa Horoskoopit suoraan työpöydällesi. Horoskooppi sisältää sekä viikoittain ja kuukausittain horoskooppeja ja on helppokäyttöinen käyttöliittymä. Horoskoopit jaetaan Hyvinvointi, Rakkaus ja ura. Voit myös valita päivittäin, viikoittain ja kuukausittain horoskooppeja kanssa eri merkkien lueteltu alareunassa. Yleinen käyttöliittymä on vähän perus ja se ei ole selvää, mikä lähde se käyttää, mutta se on toimiva ja helppokäyttöinen.
       
      Atlantis Astrologia Software on vain työkalu, joka olet varmasti etsiä, jos haluat saada astrologia lukeminen mukaan Atlantis astrologia periaatteita. Atlantis-Astrologia on yksi tällainen astrologian järjestelmiä, joille on tunnusomaista laskelma, joka on täysin ainutlaatuinen ja poikkeavat muiden astrologia järjestelmiin. Extraordinariness Atlantiksen astrologia on, että se käsittelee 15 horoskooppi taas useimmat muut käsittelevät 12 eläinradan merkkejä tai auringon merkkejä. Atlantis astrologia käsittelyssä voit tietää teidän Atlantis merkki tai Atlantis astrologia merkki
       
       
 

ilmainen ohjelma