ilmainen ohjelma

 
     
 

    Benchmark-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  NovaBench on suosittu komponentti benchmark ohjelmisto Windows ja Mac OS X ilmaiseksi. Se on kaikkein kätevä tapa testata ja vertailla laitteistoa ja grafiikkaominaisuuksia! Testaa järjestelmä; benchmark CPU, RAM, kiintolevyt ja 3D-grafiikka Vertaa Vertaa tietokoneen pisteet ja järjestelmän osan tuloksista muille Osake- ja lähetä todentaa tulokset profiilissasi ja sosiaaliset verkostot   Nopea, helppo käyttää, tietokoneen nopeuden testaamiseen ja vertailuun. PassMark PerformanceTest voit objektiivisesti benchmark tietokoneeseen erilaisia nopeuden testit ja vertaa tuloksia muihin tietokoneisiin lataa.
       
  SiSoft Sandra on pitkään pidetty yhtenä parhaista PC benchmark ohjelmisto saatavilla ilmaiseksi. Sitä käytetään usein tietokonelaitteiston arvioita arvioida nopeuden komponentit kuten prosessorit, kovalevyt, ja näytönohjaimet. Se pystyy myös benchmarking enemmän hämäriä asioita, kuten muistin kaistanleveyttä.   Rauhanturvaaja on ilmainen ja nopea selain testi, joka mittaa selaimen nopeutta. Mikä on nopein selain? Mikä on paras selain sinulle? Selvitä Peacekeeperin, ilmainen universaali selaimen testin Futuremarkin.
       
  PassMark BurnInTest on työkalu, jonka avulla kaikki tärkeimmät osa-järjestelmien tietokonetta voidaan samanaikaisesti asiaksi testata kestävyyttä, luotettavuutta ja vakautta.   Fraps on universaali Windows-sovellus, jota voidaan käyttää pelien kanssa käyttämällä DirectX tai OpenGL graafista tekniikkaa. Nykymuodossaan Fraps tekee monia tehtäviä ja voi parhaiten kuvata: Benchmarking Software - Näytä kuinka monta kuvaa sekunnissa (FPS) saat nurkassa näytön. Suorita mukautettuja vertailukohtia ja mitata ruutunopeuksilla kahden pisteen välillä. Tallenna tilastojen ulos levylle ja käyttää niitä oman arvosteluja ja sovelluksia.
       
  Nopea, helppo käyttää, tietokoneen nopeuden testaamiseen ja vertailuun. PassMark PerformanceTes t voit objektiivisesti benchmark tietokoneeseen erilaisia nopeuden testit ja vertaa tuloksia muihin tietokoneisiin. Selvitä, jos tietokoneessa on esiintymässä parhaimmillaan. Vertaa suorituskykyä koneen vastaavia koneita. Mittaa vaikutus kokoonpanon muutokset ja päivitykset. Vältä maksavat suuria taalaa huono suorituskyky. Tee tavoite riippumattomia mittauksia, joiden perusteella teidän ostopäätökseen. Käytä kehittynyttä testit luoda omia benchmark skenaarioita   Memtest86 on ilmainen, perusteellinen, stand alone muisti testi x86 tietokoneille.

HD Tune Pro on kiintolevy / SSD apuohjelma, monipuoliset toiminnot. Sitä voidaan käyttää mittaamaan aseman suorituskykyyn, etsii virheitä, tarkista terveydentila (SMART), turvallisesti poistaa kaikki tiedot ja paljon muuta.

       
  Valley Benchmark on uusi GPU stressitestien työkalu kehittäjille erittäin suosittu ja kiitettyä Heaven Benchmark. Metsäisessä laaksossa ympäröivät laajat vuoret hämmästyttää sen asteikolla lintuperspektiivistä ja on erittäin yksityiskohtainen alas jokaisen lehtiä ja kukka terälehti. Tämä ei-synteettiset benchmark powered by state-of-art Unigine Engine esittelee kattavan valikoiman huippuluokan grafiikan tekniikoita kanssa dynaamisessa ympäristössä ja täysin interaktiivinen apuohjelmaa loppukäyttäjälle.   TestLog tarjoaa integroidun hallinnan ympäristö, jossa voit luoda ja hallita, ei vain testitapauksia, mutta koko testaussuunnitelma. Se tarjoaa jäsennellyn lähestymistavan testausprosessin, mutta on edelleen monipuolinen tarpeeksi sovi mihinkään nykyisiin menetelmiin (mukaan lukien UML). TestLog käyttää kevyt XML tietokanta, joka tekee asennus ja konfigurointi muutamassa napsautuksella.
       
 

ilmainen ohjelma