ilmainen ohjelma

 
     
 

  Blogi ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  WordPress on web-ohjelmisto voit luoda kauniita sivuston tai blogiin. Haluamme sanoa, että WordPress on sekä ilmainen ja korvaamaton samanaikaisesti. Ydin ohjelmisto on rakennettu satoja yhteisön vapaaehtoisia, ja kun olet valmis enemmän olemassa tuhansia plugins ja teemoja käytettävissä muuttaa sivustosi osaksi lähes mitä voit kuvitella.   Blogger on blogi-julkaisu, jonka avulla monen käyttäjän blogeja aikaleimattu merkinnät. Bloggerin avulla sen käyttäjät voivat valita eri malleja ja sitten muokata niitä. Käyttäjät voivat myös luoda omia malleja CSS.
       
  Tumblr on niin helppo käyttää, että se on vaikea selittää. Teimme todella, todella ihmisille helpoksi tehdä blogin ja laittaa mitä he haluavat sitä. Tarinoita, valokuvia, GIF, TV-ohjelmia, linkkejä, quips, tyhmä vitsejä, fiksu vitsejä, Spotify kappaleita, mp3, videoita, muodin, taiteen, syvä kamaa. Tumblr on 221 miljoonaa eri blogeissa, täynnä kirjaimellisesti mitä tahansa.   Medium on blogi, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa ja kokemusta tietoja, ajatuksia ja tarinoita. Se on henkilökohtainen blogging sivusto, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää heidän kirjoituksiaan yli 140 merkkiä upotettuja kuvia. Käyttäjät vaihtelevat toimittajia amatööri kokit luoda, postitse, jätä muistiinpanoja ja lisätä suosituksia medium.com. Sivustolla on myös auttaa käyttäjiä löytämään heidän kohdeyleisölle vähemmällä vaivalla.
       
  Svbtle bloggaaminen foorumi on suunniteltu auttamaan sinua ajatella. Kojelauta on virtaus julkaisemattomia ideoita, tai luonnos teoksia-in-progress, vasemmalla puolella, ja luettelo julkaistiin artikkeleita oikeassa. Se on suunniteltu auttamaan sinua kappalainen ajatuksia ja tarinoita, työtä heille hitaasti, ja julkaista kun olet valmis.   Quora on kysymys-vastaus-sivuston, jossa kysymykset ovat luoneet, vastasi, muokata ja järjestämään sen käyttäjäkunta.
       
  Postach.io Evernote Powered Blogging Platform Helpoin tapa blogiin. Liitä kannettavan ja tag muistiinpanoja "julkaistu". Luo Kesytin 30 Seconds uusi bloggaaminen foorumi, joka muuttaa Evernote kannettavan content management system.    Google+
 

ilmainen ohjelma