ilmainen ohjelma

 
     
 

  CCTV ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  webcamXP on suosituin kamera ja verkko kamera Windowsille. Sen avulla voit seurata sinun omaisuuttasi mistä tahansa, jolla on pääsy Internetiin kääntämällä tietokoneesi turvajärjestelmä. Etäyhteyden avulla muut tietokoneet tai matkapuhelimeesi. Broadcast live videon verkkosivuilla. Aikataulu automaattisen kaappaa tai tallenteita. Trig erityistoimia käyttämällä liiketunnistin. Voit helposti käyttää näitä ominaisuuksia mm kanssa webcamXP.   Yawcam on lyhentäminen vielä yhdelle web-ohjelmisto, ja se on juuri sitä mitä se on;-) Tarkemmat Yawcam on webcam ohjelmisto Windows Javalla. Tärkein ideoita Yawcam ovat pidettävä yksinkertaisina ja helppokäyttöinen, mutta sisältää kaikki tavanomaiset ominaisuudet.
       
  ContaCam - videovalvonta ohjelmisto Puutarha Tämä videovalvonta ja Live Webcam ohjelmisto Windows on erittäin helppo järjestelmän resursseja, ja ei sisällä turhia paisunut. Se on nopea, kevyt ja monipuolinen riitä vastaamaan kaikkiin tietoturvatarpeesi kun vielä erittäin käyttäjäystävällinen ja pystyvät toimimaan jopa kaikkein kohtalainen järjestelmiä.   Super Smart Video Security Vinttikoiraliitto videotallenteita ja tallentaa videota lähes kaikki IP ja USB-kameroita. Toimii Mac, PC, iOS ja Android. Patentoitu Vinttikoiraliitto tekniikka analysoi videon älykkään hälytyksiä ja hakuja. Uskomattoman helppo asentaa. Vinttikoiraliitto Video tekee kaiken.
       
  SGS HomeGuard on ammatillinen monikäyttöinen video liikkeentunnistus ohjelmisto kaapata ja tallentaa otoksia webbikamera tietokoneen. Se oli tarkoitettu henkilöille, pienet ja keskisuuret yritykset käyttää myös videovalvonta toimistojensa, rakennuksia tai hakkuut myymälässä kamerat.   Saat WebCam verkossa TinCam Luo verkkosivun live kuvia tai videokuvaa web. TinCam voi ladata kuvia palvelimelle tai palvella heitä suoraan omalta tietokoneeltasi.
       
  NetCam Studio on seuraaja webcamXP, suosittu ohjelmisto kameroita ja verkon kamerat seurantaan Moonware Studios. Ei lisenssiä tai jäsenyys on pakollinen käyttää ominaisuuksia, kuten liikkeentunnistus ja etävalvonnan toisesta tietokoneesta, puhelin tai tabletti. Ilmainen versio mahdollistaa yhteyden 2 video lähteistä. Viralliset NetCam Studio Asiakkaat (Windows, Web, Smartphone ja Tablet) ovat ilmaisia ja ne voidaan asentaa niin monta laitteita tarpeen mukaan. Web API: n avulla voit luoda omia asiakkaita tai toimimaan muiden sovellusten millä tahansa ohjelmointikielellä.   MyCameraLink on ilmainen ja hyödyllinen CCTV turvallisuuden valvonta ohjelmisto tietokoneellesi. Tämä freeware antaa sinulle selvä URL joka pääsee mistä päin maailmaa tahansa. Käyttämällä tätä freeware voit seurata turvallisuutta kotiisi tai toimistoon helposti.
       
  C-MOR [lisää] on IP kameravalvonta joka voidaan helposti itse asentaa kaikille. C-MOR videovalvonta, on mahdollista tarkistaa valvonta verkon yli ja Internet. Voit käyttää Live View sekä edellinen tallenteita tahansa PC-tai mobiililaitteella. C-MOR johdetaan ja ohjataan yli C-MOR web-käyttöliittymän.    

 

 

ilmainen ohjelma