ilmainen ohjelma

 
     
 

  CRM-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Sokeri on täydellinen CRM-ratkaisu, joka automatisoi ydin myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin prosesseja, joissa keskitytään yksittäisiin   Pohdi CRM -ohjelmiston avulla yritykset voivat helposti seurata asiakassuhteen tietoa, vuorovaikutusta, muistiinpanot, tehtävät ja tapahtumia. Yhteystiedot hallinta auttaa yrityksiä tuntevat asiakkaansa paremmin ja rakentaa vahvempia suhteita asiakkaisiin.
       
  tinyManager on kevyt, nopea johtaja asiakas. hyvin pieni Customer Relationship Management.   OpenCms alkaen Alkacon Software on ammattimainen, helppokäyttöinen sivuston sisältöä hallintajärjestelmä. OpenCms auttaa sisällön johtajat ympäri maailmaa voivat luoda ja ylläpitää kauniita sivustoja nopeasti ja tehokkaasti.
       
  Niin net on uusi SRM-kehittämä ukranian yrityksen tietojärjestelmiin. Tämä pehmeä ratkaisee monenlaisia ongelmia reffering yleiseen toimintaan järjestely yrityksesi ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Se sisältää myös useita moduuleja tarpeen toimistotyöntekijöitä ja yritysjohtajat. Projekti on helppokäyttöinen ja perustaa, se voi myös lisätä uusia moduuleja, kehitetty erityisesti ongelma esittämiin.   eMail Broadcast CRM on sähköposti asiakassuhde markkinointi ohjelmisto sisäänrakennettu HTML / Text-editori ja sähköpostilista tietokannan hallintaohjelman, ryhmä lähetykset 1to1 muokata viestejä.
       
  CRMadar on suunniteltu antamaan sinulle tietoa, jota tulee kehittää ja toteuttaa älykkäämpiä asiakas strategioita sekä maksimoida voitot. Se on tehokas ohjelmistoratkaisu Customer Relationship Management, Project Management, Workflow Management pienille ja keskisuurille yrityksille. CRMadar sovellus helpottaa yhteystietojen hallinta, kampanjan hallinta ja asiakaspalvelu.    
       

 

 

ilmainen ohjelma