ilmainen ohjelma

 
     
 

  Circuit suunnittelun ohjelmistot lataa

       
       
       
       
  Multi-hierarkkinen Schematics Kaavamainen Capture on edistyksellinen piiri suunnittelutyökalu tuella usean arkin ja monitasoinen hierarkkinen kaaviot ilmaiseksi. Tämä moduuli diptrace tarjoaa useita ominaisuuksia visuaalisen ja looginen nastaliitäntöjä. Cross-moduulit hallinta varmistaa, että pääoma piirit voidaan helposti muuntaa PCB, takaisin selityksineen, tai tuodaan / viedään / muihin EDA, CAD, ja netto-formaatteja. Tarkastus ja Spice vienti simulointi voidaan kokonaisuudessaan hankkeen analyysi.    JumboCAD Kaavamainen Capture on yksi paketti JumboCAD EDA. Voit luoda sähköisen kaavio helposti se lataa. Kuvittele, kuinka paljon kertaa sinulla oli käytetty lukemassa & seaching oikea tekninen aikana suunnittelua aiemmin, jossa JumboCAD Kaavamainen Capture, voit tarkastella tekninen, PCB jalanjälki & SPICE mallin osa hetkessä. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on sijoittaa hiiren kursori osan, napsauta hiiren oikealla painikkeella, alasvetovalikosta antaa sinun valita katsella tekninen, jalanjälki tai SPICE mallin hetkessä.
       
  Mikä on idealCircuit ? idealCiruit on analoginen piiri simulaattori kanssa tosi ihanteellinen komponenttien ilmaiseksi. Se käyttää täsmälleen samaa ainutlaatuinen ja vankka algoritmi NL5 Circuit Simulator. Se on kuitenkin yksinkertaistettu mahdollisimman paljon: hyvin yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä, vähemmän komponentteja ja malleja, ei fancy ja tehokkaita ominaisuuksia, jotka ovat vain hyödyllisiä erikoistuneita sovelluksia. Mikä on "ihanteellinen" komponentti? Paras esimerkki on ihanteellinen kytkin, jossa nolla vastus suljettuna, ääretön vastus kun auki, ja hetkellinen kytkentä. Toinen esimerkki: ihanteellinen diodi, joilla on samankaltaisia ​​ominaisuuksia. Kaikki muut ehkä ole niin "ihanteellinen", kuten kytkin ja diodi, mutta ne ovat myös yksinkertaistettu tarjoamaan vain perustoiminnot tarvitaan kyseisen tyyppisen osan.   ProfiCAD on suunniteltu piirustus sähkö- ja elektroniikkalaitteiden, kaavioita, ohjauspiiri kaaviot ja voidaan myös käyttää pneumatiikan, hydrauliikan ja muita teknisiä kaavioita ilmaiseksi. Helpoin CAD sähkövirtapiirejä. Suurin hoito kiinnitettiin ergonomia ja helppokäyttöisyys. Laita vain sähkö symbolit piirustus ja kiinnitä johdot. Alukset, joissa on enemmän kuin tuhat merkkiä. Voit helposti luoda omia symboleja symbolia toimittaja tai ovat niitä piirretty sinulle maksua. Tukee automaattista numerointia symbolien sukupolven netlists luettelot johdot, osaluettelopohjat, piirustus raidallinen johdot ja edelleen lisätoimintoja. 
       
  Piirrä kaaviokuva> Suosittelemme, että aloitat projektin piirtämällä kaavamaisen. Vaikka ei tarvita, se säästää aikaa, kun suunnittelet PCB ilmaiseksi. Piirustus kaavamaisen ExpressSCH ohjelma on yhtä helppoa kuin asettamalla osat sivulla ja johdotus nastat yhdessä. Kaavamaisen voi sitten liittää PCB-tiedoston, jotta PCB tietää, mitä on kytketty yhteen. Lue lisää ExpressSCH malli PC Board> Designing 2 tai 4 kerrosta laudat käyttäen ExpressPCB ohjelma on hyvin yksinkertainen. Aloita laittamalla osan jalanjälkiä, vedä ne paikoilleen. Seuraavaksi kytke nastat piirtämällä jälkiä. Jos liität kaavamaisen tiedosto PCB, ExpressPCB ohjelma korostaa nastat, jotka olisi kytketty toisiinsa sinisellä. arn lisää Express   DesignSpark PCB on maailman helpoimmin elektroniikan suunnittelun ohjelmistot, jotka on erityisesti suunniteltu Pikamallinnus ja kääntämällä oman piirin ideat testattavissa levyt nopeammin ilmaiseksi. Helppo oppia ja helppo käyttää, DesignSpark PCB on täällä auttaa yrityksesi tutkia enemmän design vaihtoehtoja - mikä lisää innovaatioita. Ytimessä tämä ainutlaatuinen ohjelmisto on tehokas EDA moottori, jonka avulla voit kaapata Kaavio ja suunnittelun Piirikortit ja ulkoasuja. Pääsy online-kirjastoista 80,000+ osia, instant osaluettelosi lainaan ja linkkejä nopea läpimenoaika PCB myyjät kautta rajoittamaton Gerber ja ODB ++ lähdöt sekä runsaasti prototyypin suunnittelu toiminnot tekevät tämän ohjelmiston korvaamaton vaikuttava käyttäjäkunta yli neljännes miljoonaa insinööriä.
       

 

 

ilmainen ohjelma