ilmainen ohjelma

 
     
 

  Fitness ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Crosstrainer Tracks paino, paino koulutus, ruokavalio ja ravitsemus, hyvinvointi (uni, veden saanti, lääkkeet), Photo loki, Harjoitukset voidaan syöttää tai ladata meidän harjoitus vaihto ilmaiseksi. Seuraa olet kunto, ravitsemus, ja terveys suorituskykyä. Ohjelmistomme on täydellinen kaikki terveys-, kunto, yleisurheilu, ja ravinnon mukana ja tarjoaa useita edistyneitä toimintoja ja ominaisuuksia edullisempaan hintaan kuin kilpailijamme. Crosstrainer mukana tulee pitkä historia (alkoi 1986), jossa useita versioita on vapautettu ja myydään.   MB Calorie Calculator on yksinkertainen terveydenhuollon ohjelmisto helppokäyttöinen käyttöliittymä. Ohjelma on suunniteltu laskemaan päivittäinen kalorien saanti, että elimistö tarvitsee. Tämä on laskettu teidän pituus, paino, ikä, sukupuoli ja päivittäistä toimintaa. Haluavat laihtua, ei tarkoita, että me lopettaa syömisen kokonaan. Kehomme tarvitsee kaloreita suorittaa erilaisia tehtäviä. Saamme nämä kalorit läpi erilaisia ruokia me saannin. Tämä ohjelmisto käyttää Harris-Benedict yhtälö määrittää päivittäisen kaivattua kalorimäärää. Tämä yhtälö laskee pohjapinta aineenvaihdunta kiihtyy (BMR) ja sitten säätää sen mukaan, minkä tyyppisestä päivittäisen toiminnan antaa oikea määrä kaloreita tarvitaan.
       
  Gym Master on kuntosali ohjelmisto on suunniteltu tekemään helpoksi ylläpitää yksityiskohtaista kirjaa teidän jäsenten ja heidän jäsenyyksiä, kirja luokat ja kouluttajat, prosessi ja seurata myyntiä, ja kommunikoida joukolla oikealla jäsenten oikeaan aikaan. Suunniteltu sopimaan seurojen kaikenkokoisia, tämä kuntosali ohjelmisto on ominaisuus pakattu. Kanssa koko varausjärjestelmä, myyntipiste, verkkosivuilla integraatio, suoraveloituksella integraatio, mobiilisovelluksen kouluttajille, online-varausta asiakkaille, ja 24/7 oven kulunvalvonta, Kuntosali Mestari on kaikki mitä tarvitset.    Body Byte Nutrition & Fitness Järjestäjä BodyByteTopend Urheilu ja BodyByte ovat yhteistyössä kehittäneet tietokoneohjelman erityisesti kehitetty kattavasti järjestää ja hallita kaikkia tietoja, jotka liittyvät ravitsemukseen, koulutus ja kunto. BodyByte on korvaamaton apu urheilu valmentajat, urheilijat, vamman kuntoutus ammattilaisia tai kiinnostuneille oman terveyden ja kunnon. Ei vain se mahtava ohjelma, se on nyt täysin ilmainen, ei saaliita! Ilmainen ladata ja vapaa aktivoida. Siirry tästä voit ladata tämän suuren ohjelmiston ilmaiseksi. 
       
  BODYFITdb ja miten kunto ohjelmisto voi auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaisen terveyden ja kunnon tavoitteet, lue alla! Silmänräpäyksessä BODYFITdb analysoi jos olet ... Syöminen tasapainoinen, terveellinen ruokavalio. • Kokous kalorien vaatimukset. • paino olet menettäneet tai on lihas tai rasvaa. • Verenpaine, syke ja kolesteroli ovat paranemassa. • Voimaharjoittelu toimia todella maksaa pois. • Aerobinen ilmastointi on parantunut.     
       

 

 

ilmainen ohjelma