ilmainen ohjelma

 
     
 

  GPS-seuranta ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  EasyGPS on nopea ja helppo tapa lähettää ja ladata reittipisteitä, reittejä ja jälkiä välillä Windows-tietokoneen ja Garmin, Magellan, tai Lowrance GPS. EasyGPS listaavat kaikki reittipisteet vasemmalla laidassa, ja osoittaa tontti GPS -sovelluksen oikean ilmaiseksi. Käytä EasyGPS varmuuskopioida ja järjestää GPS-tietoja, tulostaa karttoja tai ladata uusia etappeja päälle GPS seuraavalle vaellukselle tai Geocaching seikkailu. EasyGPS toimii kaikkien suosittuja handheld GPS-vastaanotin, ja se on 100% FREE   Wialon GPS-seuranta 1.0 on erikoistunut sovellus GPS-seuranta. Voit helposti ladata ja asentaa sen tietokoneellesi ja käyttää kaikkia laajat käyttömahdollisuudet ammatillisen GPS seuranta ratkaisu ilmaiseksi. Yleiset piirteet sovellus ovat: polttoaineenkulutuksen seurantajärjestelmästä, muokattavissa malliin perustuva raportteja, tekstiviestillä tai sähköpostilla hälytyksiä ja ilmoituksia, sekä hallittavissa reittejä tarkastuspisteet. App on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, käännetty monille kielille. Wialon GPS-seuranta tukee erilaisia karttoja ja antaa mahdollisuuden merkitä suosikki KP ja luoda geofences.
       
  Jos olet yksi niistä, yksityisyys kummajaisia, jotka on jatkuvasti huolissaan lähtevät henkilökohtaisia jälkiä aina yhteyden Internetiin, niin GPS on varmasti tehnyt sinulle. Kanssa GPass voit selata Web, tarkista sähköpostisi, keskustella ystäviesi kanssa tai ladata tiedostoja - muun tyypillinen Internetiin liittyvien toimintaa - täysin anonyymeinä ilmaiseksi.  estää kolmannen osapuolen seuraamasta liikkeitä piilottaa IP-osoitteen ja salaamalla verkkoviestinnän lataa ..   GPSBabel muuntaa reittipisteitä, jälkiä ja reittejä muodosta toiseen, onko tämä formaatti on yleinen kartoitus muodossa, kuten Delorme, Streets ja matkat, tai jopa sarja- tai USB tai ladata GPS-vastaanotin, kuten Garmin ja Magellan. Litistämällä Baabelin torni että kirjoittajat eri ohjelmien manipuloimalla GPS-tiedot ovat asettaneet meidät, se palaa meille mahdollisuuden liikkua vapaasti oman etappitietosivulla välillä ohjelmien ja laitteiston päätämme käyttää lataa ..
       
  OpenGTS (Open Source GPS Tracking System) on täysin varustellun web-pohjainen GPS-seurantajärjestelmä oman ajoneuvokaluston. Se tukee OpenLayers ja muut karttavalmistajien, yksityiskohta / yhteenveto raportointi ja erilaiset GPS-paikannus laitteet lataa ...   Remote seuranta ohjelmisto Seuraa tahansa mobiililaitteiden määrä asiantuntijapalveluihin karttoja (Topo, meren jne) toimii Windows PC ja Windows Mobile kosketusnäyttö puhelimet. Kumpikin osapuoli voi nähdä asema kaikkien muiden osapuolten ryhmän, päällekkäin topo kartta, merikarttatietoja, katukartta jne Määritä aikaväli sijainnin ilmoittamiseen / päivitys, jossa on automaattinen dial-out ja jumittui-up. Valinnainen selainpohjainen karttanäkymässä. Jokainen, joka on tili- ja salasana voi seurata ryhmän Google maps lataa ...
       

 

 

ilmainen ohjelma