ilmainen ohjelma

 
     
 

  Internet TV-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Readon TV Movie Radio Player on vallankumouksellinen uusi ohjelmisto, jonka avulla voit katsoa suoraa TV ja radiolähetykset suoraan tietokoneellesi. Tämä uusi tekniikka, kutsutaan TV / musiikki over IP, ei vaadi ylimääräisiä laitteita ja antaa sinulle pääsyn upouusi digitaalisesta viihteestä.   JLC Internet TV on yksinkertainen ohjelma, jolla voit katsella verkossa tv-kanavia, että toistaa sisältöä verkosta ilmaiseksi. Ohjelma sanotaan nykyään pitää luettelon yli 1400 kanavaa, vaikka totuus on, että ei ne kaikki ovat käytettävissä.
       
  Online TV Player voit katsella 850+ Free Internet TV ja kuunnella 1500 + ilmainen online-radioasemia tietokoneen. Sen avulla katsoja katsoa suoraan TV ilman kokea ikävyyksiä Web-sivuston (kuten hitaasti lastaus sivua ja pop-up-mainoksia). Ei ylimääräisiä laitteita tarvita. Online TV Player tukee sekä Windows Media ja Real Video. Voit toistaa useimmat stream muodossa yhdessä ohjelmassa. Se voi asettaa ikkunassa mihin tahansa haluamasi kokoinen. Se tukee koko näytön tilassa liian.   Super Internet TV voit katsella 1800 + live tv-kanavien ja kuunnella 5000 + online-radioasemia 100 + maissa. Ei ole tarvetta TV-viritinkortin, koska kaikki kanavat ovat virtaustoiston Internet connectio
       
  Firefox TV TV Lisää Firefoxiin - Watch TV suoraan Firefox-selain, se on helppoa ja ilmaiseksi! 2780 Live TV-kanavat järjestetty maan ja luokka, TV-FOX voit katsoa tuhansia televisiokanavia vapaasti saatavilla Internetissä. powered by suurin ja ajan tasalla tietokanta (Google - Wikipedia - YouTube - Torrent - eBay & Amazon Hakukoneet mukana).   Lataa Free Internet TV tänään ja saat pääsyn yli 1800 tv-kanavia ympäri maailmaa (yli 100 maassa).
       

 

 

ilmainen ohjelma