ilmainen ohjelma

 
     
 

  Internet seuranta ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Qustodio Internet valvonta Software Uusi sivustot ovat popping joka päivä, ja monet niistä sisältävät sisältöä, joka on sopimaton ja jopa vaarallinen lapsille. Vapaa vanhempien seuranta Meidän ilmainen vanhempien internet seuranta ohjelmisto auttaa sinua pitämään kirjaa: Mitä lapsesi näkemyksiä verkossa Kuinka lapsesi surffailla internetissä missä he menevät verkossa, kun he käyttävät tietokonetta keitä he puhua verkossa   iTraffic Monitor on verkko järjestäjä ja raportoinnin työkalu. Se tarjoaa reaaliaikaisen kuvaaja verkkoliikennettä. Tarkemmat tilastot tarjoavat päivittäin / viikoittain / kuukausittain / vuosittain tilastot. Sekuntikello, Session tilastot. Seurata ja tarkastella Internet- tai verkko kaistanleveyttä ongelmitta. Kuinka nopeasti Internet-yhteyden? Voimme piirtää se tarkistettavaksi. Kuinka paljon tietoa sinä siirtää? Näytämme reaaliaikaisen kuvaajan tai numeerinen näyttö, sekä päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai vuosittain raportteja. Vaatii vähän pöytätilaa ja järjestelmän resursseja.
       
  HandyCafe Internet Cafe Software ja palomuuri ohjelmisto on ilmainen elämän ajan. Meillä ei ole mitään vähittäiskauppa versiot. Meillä on vain HandyCafe joka on täysin ilmainen Internet kahvilat. Seuranta Asiakastietokoneiden Monitor ja kestää hallita asiakkaita Server. Kanssa HandyCafe, sinun ei tarvitse koskaan lähteä työpöytäsi. Kaikki tehdään yhdellä napsautuksella. HandyCafe on käytössä; Internet-kahvilat, kirjastot, koulut, armeijat, Business Networks, kotikäyttäjille, Hallitukset, Hotellit ja jne   NetWorx on yksinkertainen ja ilmainen, silti tehokas työkalu, jonka avulla voit objektiivisesti arvioida oman kaistan tilannetta. Voit käyttää sitä kerätä kaistanleveyden käyttötietoja ja mitata nopeus Internet-tai muu verkkoyhteys. Networx auttavat tunnistamaan mahdolliset lähteet verkko-ongelmia, että et ylitä kaistanleveys määriteltyjä rajoja ISP, tai jäljittää epäilyttäviä verkon toimintaa ominaisuus Troijan hevoset ja hakkereiden hyökkäykset lataa.
       
  Cucusoft Net Guard on ilmaisohjelma, jonka avulla voit seurata laajakaistan käyttöä, maksimoi Internet nopeus ja poistaa haittaohjelmia, joita voidaan kuluttaa kaistanleveyttä. Se myös tarjoaa sinulle kuukausittain yksityiskohtaisen kaistanleveyden käytön raportti. Tällä hetkellä tällainen ohjelmisto on myyty $ 30 tai enemmän vähemmällä ominaisuuksia verrattuna meidän, mutta me Cucusoft, annan sen sinulle veloituksetta ollenkaan. Takaamme myös, että ei ole virus, ei vakoiluohjelmia, ei adware eikä haittaohjelmia meidän ohjelmisto.   Connectivity Fixer kuva virukset, madot, troijalaiset, haittaohjelmat, vakoiluohjelmat ja mainosohjelmat aggressiivisesti ripustus ja aiheuttaa ongelmia Internet-yhteydet. Web-selaimet yhtäkkiä ei voi näyttää joitakin sivustoja enää; Sivua ei löydy virheitä (tunnetaan myös virhe 404), rajoitettu tai puuttuva liitettävyys viestejä ja hallitsematon katkaisee internet ovat vain tapahtuu. Diagnosoida ongelma yhteytesi ja käyttää useita korjauksia Connectivity Fixer kehittyneitä työkaluja kuten korjata Internet Explorer. Pidä internetyhteys aina seurataan. Integroitu Connection Monitor tunnistaa automaattisesti, kun yhteydet fix tarvitaan. Pysy Online kerran katkaista on diagnosoitu, Connectivity Fixer yrittää automaattisesti korjaamaan Internet-yhteys. 
       
  Ammyy Admin vapaina lapsilukko ja työntekijöiden seuranta ohjelmisto. Atk käytönvalvontaohjelmiston ja työntekijöiden valvonta internetissä Ohjelmiston kokoonpano ei vaadi erityisiä tietokone asiantuntemus ja kestää enää kuin muutaman minuutin.    BitMeter 2 on kaistanleveys mittari - sen avulla voit visuaalisesti seurata Internet-yhteyden näyttämällä selaamalla kuvaaja, joka näyttää lataus ja nopeus ajan. BitMeter on ilmainen - eli. se annetaan pois täysin ilmaiseksi, ei ole koeaika, ei määräaikainen ominaisuuksia, ei vakoiluohjelmia eikä mainosohjelmia, taattu. Tämä on mitä BitMeter näyttää. Eri värit kuvaajan kuvaamaan lataa ja lataa nopeudet, näyttö päivitykset joka toinen, ja nykyiset nopeudet näkyvät myös numeerisesti alaosassa ikkunan lataa. 
       

 

 

ilmainen ohjelma