ilmainen ohjelma

 
     
 

  Intranet-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Angry IP Scanner (tai yksinkertaisesti ipscan) on avoimen lähdekoodin ja cross-platform verkko skanneri on suunniteltu nopea ja helppokäyttöinen. Se skannaa IP-osoitteet ja portit sekä useita muita ominaisuuksia. Sitä käytetään laajalti verkon ylläpitäjät ja vain utelias käyttäjiä ympäri maailmaa, mukaan lukien suuret ja pienet yritykset, pankit ja valtion virastot. t toimii Linux, Windows ja Mac OS X, mahdollisesti tukemaan muita alustoja sekä   TimeTracker on Firefox laajennus, jonka avulla voit olla hieman tuottavampia. Miten se toimii? TimeTracker näyttää pienen kellon selaimen oikeassa alakulmassa, jolla se laskee aikaa vietät selaamiseen. Tämä tieto voi olla hyödyllistä tarkistaa, kuinka paljon aikaa todella viettää Webissä tai leikata
       
  NetGong on intuitiivinen verkon valvontaa, jonka avulla verkon ylläpitäjät, ylläpitäjät, ja Internet-palveluntarjoajat valvomaan tahansa verkkoon laite Internetissä, yrityksen intranetiin tai TCP / IP LAN ja vastaanottaa hälytyksiä välittömästi äänimerkein hälytys, viesti, sähköposti, tai kolmannen osapuolen ohjelmistoja, kun yhteys katkeaa. Se on voimakas henkilökohtainen seuranta tuote tuottaa edullisia, helppokäyttöisiä, ja ympäri vuorokauden kattavuutta. Olennainen lisä mihin tahansa verkon ylläpitäjän henkilökohtainen työkalupakki, NetGong avulla käyttäjät voivat räätälöidä heidän erityinen vastuualueensa, yhdestä palvelimesta pienen toimiston LAN satoja laitteita suurten yritysten verkosto.   EZ Intranet Messenger on suunniteltu toimimaan LAN segmentti, ilman läsnäoloa keskitetyn palvelimen. Sen ensisijaisena tavoitteena on tarjota chat-palveluun, sekä online-tilan ilmoituksen, tiedostojen siirto, ja reaaliaikaista julkisesti keskustella.
       
  QuizFaber , joka aiemmin tunnettiin nimellä QuizMaker) on ilmainen ohjelmisto Windows, jonka avulla voit luoda multimedia tietokilpailuja HTML asiakirjoja. Tämä ohjelma helpottaa tietovisa tavoittelemattomat HTML ilman aiempaa tietämystä HTML tai JavaScript. Tietovisa on valmis julkaistaan Internetissä, lähiverkossa (intranet-protokolla) tai paikallisen PC. Se voi olla täysin räätälöidä valinta taustakuvia, värejä, ääniä ja fonttityypit. Lopuksi tietokilpailu tulos voidaan tallentaa web-palvelimen tai lähettää sähköpostitse.    Cerberus on helppokäyttöinen webbikamera soveltamisen valvonnassa. Valvo jopa kymmenen kameroita reaaliajassa, täysin konfiguroitavissa ympäristössä. Tallennettu otetut kuvat kustakin kamerasta erillinen sivusto / intranet / verkko / ftp-sivuston. Tallenna kuvat säännöllisin väliajoin "Viivästys" järjestyksessä - tai tehdä kaikki edellä - jokaiselle kameralle.
       
 

ilmainen ohjelma