ilmainen ohjelma

 
     
 

  Kielen oppiminen ohjelmisto ilmaiseksi download

       
       
       
       
  ABAEnglish Tutustu kuinka hauskaa se on oppia Englanti ABA: n yksinoikeudella films.From heti ensimmäisenä päivänä opit puhumaan Englanti sujuvasti ja äännetään Englanti kuin syntyperäinen.   Byki Express on saatavana ilmainen kielten oppimiseen liittyviä ohjelmistoja ja erinomainen menetelmä, jolla aloittaa vieraan kielen oppiminen. Siinä vahvistetaan perusteet ja saa sinut perehtynyt uuden kielen nopeasti. Kun päivität Byki Deluxe, saat pääsyn koko sarja ylimääräisiä ja kehittyneitä ominaisuuksia, kuten MP3, kehittyneet ääntämistä käytännössä ja mukaansatempaavan kielten oppimista pelejä.
       
  EasyWords on ilmainen ohjelmisto, joka auttaa sinua muistamaan sanoja helposti samalla oppia uusi kieli. Ohjelma kysyy useita kysymyksiä, kun vietät aikaa tietokoneen, ja opettaa sinulle oikea vastaus, jos vastaus on väärä. Edut On olemassa eri tasoilla sanakirjoja EasyWords kuten yleisintä 1000 sanaa Espanja, Englanti, ranska, saksa, hollanti, turkki, Portugueseand ruotsi, taivutuskategorioista eri aikamuotoja ja TOEFL / IELTS / GMAT tasolla spesific sanoja.   Busuu on maailman suurin sosiaalinen verkosto kielten oppimista. Yhdistä ilmaiseksi äidinkielenään maailmanlaajuisesti tietokoneen, tabletin tai mobiili.
       
  LearnWords - erittäin tehokas koulutusohjelma vieraiden kielten (sanoja, lauseita) työpöydälle (Windows 8, Vista, XP) ja kannettavien tietokoneiden (iOS, Android, Windows Mobile, Palm OS, Symbian S60). Lyhyesti: 12 harjoitukset, 22 kieltä, puhtaaksikirjoitus, ääntäminen, toimittaja, virtuaalinen näppäimistö, liikkuvat sanoja, aikataulutus toistoja. LearnWords on helpottaa opiskelua ja tekee syvämuisti kaikista vieraita sanoja!   Oppiminen Duolingo on hauska ja koukuttava. Ansaitse pisteitä oikeista vastauksista, kelloa vastaan, ja taso. Jokainen oppitunti sisältää erilaisia puhuminen, kuuntelu, käännös, ja monivalintakysymyksiä haasteita.
       

 

 

ilmainen ohjelma