ilmainen ohjelma

 
     
 

  Kioski ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Porteus KioskPorteus Kiosk tekee turvaten julkisuutta tietokoneen helpompaa kuin luulet. Sinun ei enää tarvitse olla tekninen guru muokata, lukita ja asentaa oman kioski. Ei tarvitse pelätä viruksia, haittaohjelmia tai käyttäjien asentamista haittaohjelmilta. Käytä Porteus Kioski näyttää tietoja, mainoksia, kuvia tai stream videoita Digital Signage käyttöönottoja. Se voi toimia myös levytöntä työasemaa yrityksiin, jotka käyttävät selaimet tärkein työväline kuten Asiakastukikeskukset.   KIOSK Classic ohjelmisto on vaihtoehto hankkeille, joita ei edes voida käyttää kioski laitteiston. PC voidaan konfiguroida toimimaan "kioski mode", joka estää käyttäjiä pääsemästä tiettyihin toimintoihin. Open Source Edition opiskelu- ja yksityiskäyttöön.
       
  WEBCONVERGER nro 1 Opensource Web Kioski. Converge IT päälle Web   Kioski ohjelmisto lukitsee alas julkista tietokonetta tai kioski, auttaa sinua turvallisesti näyttää sivuston tai sovelluksen. Ohjelmisto soveltuu Kirjastot, lentokentillä, hotelleissa, Internet ja Nettikahvilat.
       
  Instant WebKiosk / UB , alias rajoittamaton selaaminen maku, on vapaa käyttöjärjestelmä suunniteltu web kioskit ja monen käyttäjän web työasemat (kahvilat, toimistot, koulut, hotellit, sairaalat, kirjastot) vakio (jopa diskless) tietokoneista.    
       
  SiteKiosk Windows / Android SiteKiosk Windows & Android oikeus ohjelmistoratkaisu turvallisuuden varmistamiseksi ja lukitus Windows PC, internet kioskit ja Android tabletteja käyttöön vartioimatta julkisissa tiloissa.   Minun Elokuva Kioski on videot Management System YouTube, MP4, FLV, AVI, DVD: t ja Blurays. Tämä tehokas ja vielä helppo käyttää tietokantaa ohjelmisto on suunniteltu tallentamaan, järjestää ja hallita YouTube-videoita, paikallisia videotiedostoja ja elokuva kokoelma. Järjestelmä pystyy tallentamaan tuhansia merkintöjä kuten nimi, kuvaus, genre, kansikuva, perävaunun ja jopa käyttäjän määrittämiä luokkia.

 

 

ilmainen ohjelma