ilmainen ohjelma

 
     
 

  Lääketieteellinen ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Ilmainen Medical Dictionary Software projekti toivottaa sinut tervetulleeksi ja kutsuu ladata (freeware) lääketieteellinen sanakirja ohjelmisto saatavilla verkossa. Toivomme ohjelmistoja ja sisältöä hyödyllisiä ja tarkkoja. Olemme aina avoimia ehdotuksia siitä, miten voidaan parantaa ohjelmistojen ja arvostan kommentteja voi olla. Tiedot ja määritelmät kattavat lähes kaikki erikoisuuksia ja lääketieteessä: lääketieteellinen terminologia lääkkeet terveydenhuollon laitteiden terveyttä lääkinnällisten laitteiden lääketieteellisen lyhenteitä    OpenEMR on ilmainen ja avoimen lähdekoodin sähköisiä potilaskertomuksia ja hoitokäytännön hallinnan sovellus, joka toimii Windows, Linux, Mac OS X, ja monet muut alustat. OpenEMR on ONC sertifioitu ja on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin sähköiset potilastiedot käytössä. Potilaiden demografiset Potilasvakuutuksiin aikataulutus Electronic Medical Records Reseptiä Medical Billing.
       
  Luettelo avoimen lähdekoodin terveydenhuollon ohjelmistojen Kansanterveys ja Biosurveillance. Dental hallinta ja potilaskertomus. Sähköinen terveydelle tai terveystiedot. Lääkäripalvelut hallintaohjelmisto. Terveys järjestelmän hallinta. Lääketieteellinen tietojärjestelmät. Tutkimus.   Harjoittele Fusion # 1 pilvipohjainen terveyskertomusjärjestelmässä foorumi lääkäreille ja potilaille.
       
  Kareo Electronic Health Record (EHR). Ota huolet pois hyväksymisestä potilastietojärjestelmien kanssa Kareo. Meidän ilmainen, monipuolinen potilastietojärjestelmien sen suunnitteli harjoitellaan lääkäri tapaasi ajatella ja toimia.   Hei Terveys on ensimmäinen lääkäri tulojen lisäämiseen Platform, pilvi-pohjainen potilas kytkemisominaisuuksia, integroitu laskutus ja vapaa potilastietojärjestelmien ja käytäntö hallintajärjestelmä, jonka tarkoituksena on auttaa riippumaton lääkäri parantaa potilaiden terveyttä ja käytäntö
       
  Lääketieteellinen Lasku malli yksityiskohtaisesti Lääketieteellinen Lasku malli / Medical Billing malli on suunniteltu erityisesti pienille hoitokäytännön yrityksille, erityisesti niille, jotka tarjoavat sairaanhoidon imeväisille, lapsille ja nuorille. Runkoon laskun muodossa, lääketieteen laskun muodossa / lääketieteen laskutus muodossa tiedot paitsi laskutus kohteita, mutta myös vakuutukset jne   ERP MEDICAL on sovellus luotu auttamaan lääkäreitä, sairaanhoitajia ja joku lääketieteen maailmassa, joka haluaa hallita potilaille ja säännöllisen kuulemisen lataa. Sen avulla voit luoda tietokanta kaikesta potilailla, suunnitella tapahtumia, hallita diagnoosin tuloksia ja hoitoja, joissa kaikissa on käytössä yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä. Luo helposti potilas tietokanta 
       
  MIView on OpenGL pohjainen lääketieteellisten kuvien katseluohjelma, joka sisältää hyödyllisiä työkaluja kuten DICOM nimettömyys ja muuntaminen apuohjelma. MIView lukea DICOM, analysoi / Nifti ja rasterikuvia, ja voi kirjoittaa Analysoi / Nifti ja rasterikuvat. Se voi myös lukea ja muuntaa DICOM mosaiikki kuvia. Päätavoitteena MIView on tarjota foorumi ladata tahansa lääketieteellisten kuvien ja voi katsella ja käsitellä kuva.    
       

 

 

ilmainen ohjelma