ilmainen ohjelma

 
     
 

  Mallinnus ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Blender on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Vapaasti käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, ikuisesti. Photorealistic Renderointi Blender nyt on tehokas uusi puolueeton renderoija nimeltään Cycles, joka tarjoaa upeat ultrarealistiset mallinnus. Sisäänrakennettu Cycles renderoija tarjoaa: GPU & CPU tekee Realtime viewport esikatselu HDR-valaistus tuki Salliva lisenssi yhdistää ulkoisen ohjelman   K-3D on ilmainen-as-in-vapauden 3D-mallinnus ja animaatio-ohjelmisto. Siinä on plugin-suuntautunut menettelyyn moottori kaikille sen sisältöä, jolloin K-3D erittäin monipuolinen ja tehokas paketti. K-3D kunnostautuu monikulmion mallintaminen, ja sisältää perusvälineet NURBS, laastareita, kaaret ja animaatio.
       
  Seamless3d on avoimen lähdekoodin 3D-mallinnus ohjelmisto ilmaiseksi ja saatavilla kaikille alle MIT lisenssin. 3d-mallit näet täällä tehtiin käyttämällä Seamless3d, joka on erittäin tehokas ja käytännöllinen 3D-mallinnus ohjelmisto kaikille, jotka haluavat tehdä laadukkaita 3D-animoitu sisältöä verkossa.   BRL-CAD on tehokas cross-platform avoimen lähdekoodin-mallinnus, joka sisältää interaktiivisen geometrian muokkaus, korkean suorituskyvyn säteenseurantatekniikoilla tuhottavaksi ja geometrisen analyysin, kuva ja signaali-käsittely työkalut, järjestelmän suorituskyvyn analysointi mittapuun suite, kirjastot vankka geometrinen edustus, yli 20 vuoden aktiivisen kehittämisen.
       
  Art of Illusion on ilmainen, avoimen lähdekoodin 3D-mallinnus- ja tekee studiossa. Monet sen valmiuksia kilpailija kuin löytyy kaupallisia ohjelmia. Kohokohtia ovat osa-alue pinta mallinnus työkaluja, luuranko perustuva animaatio ja graafinen kieli suunnitteluun menettelyyn tekstuurit ja materiaalit.   Autodesk 123D tuotteet ovat hyödyllisiä välineitä, joiden avulla asioita-nopeasti antaa muodon ideasi, tutkia sitä, ja mikä tärkeintä, joten se. Autodesk 123D perhe on ilmainen * tuotteiden kytkeä yksinkertaisia 3D-mallinnuksen työkaluja yhdessä sisältöä, yhteisö, ja valmistus palveluja, joten kuka tahansa voi luoda, tutkia ja tehdä projekti.
       
  Misfit Malli 3D on OpenGL-pohjainen 3D-mallin editori, joka toimii kolmio perustuvia malleja. Se tukee monitasoinen kumoa, luuston animaatioita, yksinkertainen teksturointia, komentorivin eräajo, ja plugin järjestelmä lisäämällä uusi malli ja kuva suodattimia. Täydellinen online-ohje on mukana. Ensisijainen muotoilu tavoitteena on olla helppokäyttöinen.   DAZ Studio Valitse tuhansista 3D ihmisiä, olentoja, rakennukset ja rekvisiitta sijoittaa omalle paikalle tai "valokuva ampua". Sitten pukea heidät, aiheuttavat ne, ja antaa heille ilmaisuja. Kun vaihe on asetettu, säätää valaistusta ja kuvakulmien ja aloittaa katkaiseva kuvia, animointiin videon, tai jopa 3D-tulostus omia luomuksia. Nyt olet taiteilija! Lisäksi omistus tahansa videoita tai kuvia tuotat kuuluu sinulle. Käytä niitä kirjan kannet, julisteet, bannerit, tai elokuvia. Ole johtaja, ja tuottaa omia Hätkähdyttävä kohtauksia.
       
  Sculptris , hauskaa ja mukaansatempaavaa tapa aloittaa oman digitaalisen kuvanveistoa matkaa! Jos olet uusi maailma digitaalisen kuvanveisto, Sculptris on ihanteellinen maa, johon pääset alkuun. Jos toisaalta olet kokenut CG, tarjoamme sinulle Blender.    Tinkercad on ilmainen, helppo oppia verkossa sovellus kuka tahansa voi luoda ja tulostaa 3D-malleja. Ei suunnittelu kokemus. Sinun ei tarvitse tietää CAD tehdä ja 3D tulostaa mahtava 3D-malleja - vain tarkistaa joitakin käyttäjien tuottaman malleja alla! Helpoin, vilkkaimmillaan 3D suunnittelutyökalu ympärillä.
       
  OpenSCAD on ohjelmisto luoda vankka 3D CAD esineitä. Se on ilmainen ohjelmisto ja saatavilla Linux / UNIX, MS Windows ja Mac OS X.   3DTin on edelläkävijä selainpohjainen 3D-suunnittelu. 3DTin esitteli ensimmäisen 3D-suunnittelu ratkaisu, joka juoksi selaimella. Yli aikana 3 vuotta se kerännyt käyttäjäkunta yli 100000 käyttäjää. Käyttäjät ovat rakentaneet yksi suurimmista kokoelma Creative Commons 3D-malleja käyttäen 3DTin. Yksinkertainen käyttöliittymä 3DTin on tehnyt hyvin saatavilla 3D-mallinnus aloittelijoille
       

 

 

ilmainen ohjelma