ilmainen ohjelma

 
     
 

  Midi ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  MidiPiano on MIDI tiedosto pelaaja, tallennin ja toimittaja, Voit tehdä piano nopeasti ja helposti. MidiPiano on useita erinomainen koulutus ominaisuuksia. Koska sillä on MIDI-tiedoston, piano avaimet käytetty syttyvät, värikoodatut jonka mukaan käsi on pelissä, kun taas samaan aikaan hyödyllinen ja intuitiivinen "Piano Roll" näyttää musiikin graafisesti. Suorituskyky voi myös hidastaa tukea oman tutkimuksen, ja kädet mykistää yksitellen. Voit myös tallentaa esityksiä ja tallentaa ne MIDI-tiedostoja, käyttämällä MidiPiano johdantona MIDI sekvensointi.   Virtual MIDI Piano Keyboard on MIDI tapahtumia generaattori ja vastaanotin. Se ei tuota mitään ääntä itsestään, mutta sitä voidaan käyttää ajaa MIDI syntetisaattori (laitteisto tai ohjelmisto, sisäinen tai ulkoinen). Voit käyttää tietokoneen näppäimistöä pelata MIDI muistiinpanoja, ja myös hiiren. Voit käyttää Virtual MIDI Piano Keyboard näyttää pelataan MIDI toteaa toisesta laitteesta tai MIDI-tiedosto pelaaja. Voit tehdä niin, kytke toinen MIDI portti ottoporttiin VMPK.
       
  vanBasco Karaoke Player toistaa MIDI karaoke tiedostoja. Lyrics voidaan näyttää koko näytön. Voit muuttaa ja muistaa tempo, volyymi, ja avain laulu, ja mykkä tai sooloinstrumenteille. Parasta kaikessa: meidän pelaaja on täysin ad-free freeware. Etsitkö tiettyä MIDI / Karaoke laulu? Käytä hakukone löytää se verkossa!   Muunna MIDI tiedostot Sheet Musi c Midi Nuotit on ilmainen ohjelma, joka samanaikaisesti: Plays MIDI-musiikkitiedostoja korostaa piano toteaa Highlights nuotit muistiinpanot 
       
  Anvil Studio on ilmainen Windows 10 / 8.x / 7 / Vista / XP ohjelma on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat: äänittää MIDI ja audio laitteet, säveltää musiikkia MIDI ja audio laitteet, sekvenssi musiikkia MIDI laitteiden, leikkiä musiikkia tietokoneella ja tulostaa nuotteja vakio MIDI tiedostoja valinnaisen Tulosta arkin lisävaruste. With ilmainen versio, voit luoda rajattoman määrän MIDI kappaleita, ja kaksi yhden minuutin ääniraitoja. Lisävarusteena Multi-Audio 1/8 lisävaruste, jokainen kappale luot voi olla jopa kahdeksan ääniraitaa rajoittamaton pituus.   KaraFun on ilmainen karaoke-PC Windows. Molemmat karaoke soitin ja toimittaja, KaraFun tarjoaa täydellisen ratkaisun toistaminen ja luominen karaoke kotona. Täydellinen ja hauskaa, se pelaa lähes jokainen karaoke tiedostomuoto: KFN, KAR, CDG, KOK, LRC ... Käyttäjäystävällinen, KaraFun editorin avulla voit luoda nopeasti ja helposti, oma karaokebiisejäsi Audio ja MIDI-musiikkitiedostoja : MP3, OGG, KAR, MID.
       
  Vety on edistyksellinen rumpukone GNU / Linux. Se on tärkein tavoite on tuoda ammatillinen mutta yksinkertainen ja intuitiivinen teemaan perustuva rummut.   MultitrackStudio Audio / MIDI moniraitaäänityksen Windowsille ja Mac OS X: "Yksi mies bändi" tallennus, lisäämällä kappaleita yksi kerrallaan. Elää moniraitaäänityksen, kaikkien raitojen tallentamisen samanaikaisesti. Käännä tietokoneesi digitaalinen moniraitaäänityksen musiikin äänitysstudio: MIDI Tallennus MIDI kappaleita voidaan tallentaa käyttämällä MIDI-näppäimistö. Voit myös käyttää tietokoneen näppäimistöä tai jopa kosketusnäyttö. Soitinääniä voidaan generoida General MIDI yhteensopiva MultitrackStudio Instruments tai ulkoisia MIDI laitteita kuten näppäimistön. VSTi / AUi lisäosia voidaan käyttää yhtä hyvin.
 

ilmainen ohjelma