ilmainen ohjelma

 
     
 

  Myynnin ohjelmistot

       
       
       
       
  Putkilinjan CRM-ohjelmiston Windows-ja Mac Tutustu ominaisuuksia, jotka tekevät tai putkilinjan CRM-ohjelmiston standout työkalu myyjät ja myynti joukkueet. Tulet nopeasti nähdä, miksi niin monet yritykset ovat siirtymässä meille avata todellinen voima ja mahdollisuudet niiden ihmisiä. Tutustu johtava visuaalisen myynnin CRM markkinoilla. Katso edut läpinäkyvä putki, joka tekee myynnin ammattilaisia, C-suite, ja myynnin johtajat onnellinen. Todistaja yllättävä muutos mahdollista kehittyneen myynnin ominaisuudet   Insightly Online Small Business CRM on vaikeuksia hallita yhteystietoja? Tehtävät putoamisen halkeamia? Tarvitsetko käsityksen teidän myyntihankekannasta? Haluatko olla enemmän organisoitua, tuottavampia? Tarvitsetko ajaa liiketoimintaa tehokkaammin?
       
  EQMS 2012 Lite on ilmainen myynnin CRM-ratkaisu optimoitu myynnin johtajat, erityisesti yksityishenkilöiden ja pienten ja mikroyritysten. Se on yksinkertaistettu ilmainen versio CRM-järjestelmä, joka on saatavilla myös valikoiman ensiluokkaisia sovelluksia. EQMS 2012 Lite auttaa myynnin johtajat seurata johtaa, seurannat, ja sulkemiset. Se pitää yhteyksiä nykyisen, kaappaa monenlaisia tietoja, mitat myynnin kehitys, analysoi ja tuottaa raportteja.   TopSales - täydellinen CRM, myynnin ja markkinoinnin ohjelmisto ammattilaisille ja yrityksille. Säilytetään täydelliset yhteystiedot hallinta. Ojenna ja rakentaa pitkäaikaisia suhteita sinulle asiakkaita. Lisää tuottavuutta ja viettää enemmän aikaa rakentaa yrityksesi sijaan tuhlaa aikaa hallinnollisiin askareita. Topsales mahdollistaa työtoverit työskennellä ja tehdä yhteistyötä tehokkaammin ja tehokkaampia tapoja. Se parantaa myyntitiimin suorituskykyä. Myynti joukkue voi nyt keskittyä siihen, mitä he parhaiten osaavat - myynti. 
       
  Sokeri on täydellinen CRM-ratkaisu, joka automatisoi ydin myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin prosesseja, joissa keskitytään yksittäisiin   Pohdi CRM -ohjelmiston avulla yritykset voivat helposti seurata asiakassuhteen tietoa, vuorovaikutusta, muistiinpanot, tehtävät ja tapahtumia. Yhteystiedot hallinta auttaa yrityksiä tuntevat asiakkaansa paremmin ja rakentaa vahvempia suhteita asiakkaisiin.
       
  tinyManager on kevyt, nopea johtaja asiakas. hyvin pieni Customer Relationship Management.   OpenCms alkaen Alkacon Software on ammattimainen, helppokäyttöinen sivuston sisältöä hallintajärjestelmä. OpenCms auttaa sisällön johtajat ympäri maailmaa voivat luoda ja ylläpitää kauniita sivustoja nopeasti ja tehokkaasti.
       
  Niin net on uusi SRM-kehittämä ukranian yrityksen tietojärjestelmiin. Tämä pehmeä ratkaisee monenlaisia ongelmia reffering yleiseen toimintaan järjestely yrityksesi ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Se sisältää myös useita moduuleja tarpeen toimistotyöntekijöitä ja yritysjohtajat. Projekti on helppokäyttöinen ja perustaa, se voi myös lisätä uusia moduuleja, kehitetty erityisesti ongelma esittämiin.   eMail Broadcast CRM on sähköposti asiakassuhde markkinointi ohjelmisto sisäänrakennettu HTML / Text-editori ja sähköpostilista tietokannan hallintaohjelman, ryhmä lähetykset 1to1 muokata viestejä.
       
  CRMadar 3.0 on suunniteltu antamaan sinulle tietoa, jota tulee kehittää ja toteuttaa älykkäämpiä asiakas strategioita sekä maksimoida voitot. Se on tehokas ohjelmistoratkaisu Customer Relationship Management, Project Management, Workflow Management pienille ja keskisuurille yrityksille. CRMadar sovellus helpottaa yhteystietojen hallinta, kampanjan hallinta ja asiakaspalvelu.    
       
 

ilmainen ohjelma