ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma 3D animaatio ilmainen

       
        >
       
       
  Blender on ohjelma 3D animaatio ilmainen ja avoimen lähdekoodin 3D tietokonegrafiikkaa ohjelma käyttää luomaan animaatioita, visuaalisia tehosteita, vuorovaikutteinen 3D sovelluksia tai pelejä. Blenderin ominaisuuksia ovat 3D-mallinnus, UV purkaminen, teksturointi, takilat ja nylkeminen, neste ja savu simulointi, hiukkanen simulointi, animointi, ottelu liikkuvat, kamera seuranta, renderointi, videoeditointi ja asettelua.   DAZ Studio on ohjelma 3D animaatio ilmainen ja tehokas 3D-mallinnus sovellus, monipuolinen 3D hahmo räätälöinnin, poseeraa, ja animaatio-ohjelma, jonka avulla kuka tahansa voi luoda upeita digitaalista piirroksia ja animaatioita.Täydellinen ohjelma suunnitella ainutlaatuisia digitaalisen taiteen ja animaatioita käyttäen virtuaalista ihmisiä, eläimiä, rekvisiitta, ajoneuvoja, tarvikkeita, ympäristöt ja enemmän.
       
  Wings 3D   on ohjelma 3D animaatio ilmainen mallintaja luoda 3D-animaatioita.   Bryce 7 on ohjelma 3D animaatio ilmainen 3D maisemointiin ja animaatio työkalu, muotoilu valokuva-real maisemia, luoda surrealistinen ympäristöjä, animoida ympäristöissä, muotoilu monimutkainen arkkitehtuuri, tuottaa mattemaalauksia luoda tuote visualisointi.
       
  OpenFX on ohjelma 3D-animaatio ilmainenavoimen lähdekoodin 3D-mallinnus, animaatio ja renderöinti sviitti.   3DCrafter on ohjelma 3D-animaatioreaaliaikaisen 3D-mallinnus ja animaatio työkalu, joka sisältää intuitiivisen vedä ja pudota-lähestymistapa 3D mallinnus.
       

 

 

ilmainen ohjelma