ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma USB-kamera

       
        >
       
       
  ooVoo on ohjelma USB Camera ilmaiseksi useita video chat client, video chat jopa 12 ystävää. Lähetä viileä video viestejä. Äänitä ja YouTubeen. Instant Messaging.   Camfrog Video Chat on ohjelma USB-kamera, liittyä tai luoda oman ilmaiseksi webcam chat. Yksityinen Free Video & Audio Puhelut ja nähdä ystäväsi yksityisesti tai tavata joku uusi meidän käyttäjän hakemistoon. Video chat 1-on-1 ja liittyä video chat. Ei webbikamera on tarpeen nähdä ihmisiä. Camfrog toimii takana kaikkien palomuurien, reitittimien ja langattomien verkkojen. Se on helppo löytää uusia ihmisiä videokeskustelut meidän käyttäjän hakemistoon.
       
  ManyCam   on ohjelma USB-kamera, lisätä hauskoja erikoistehosteita web. ManyCam Studio Pro muuttuu ManyCam osaksi Pro VIDEOVAIHTAJA siirtymiä ja enemmän! Uusi Audio-välilehdellä voit lähettää Pro Audio ja lisätä mahtava äänitehosteita. HD Video Tuki ja Broadcasting Record video ja audio kiintolevylle. Kuvaa sekunnissa suorituskyky paranee. Kuva kuvassa on nyt resizable sekä kyky lisätä 4 lähteistä. Awesome uusi video ja äänitehosteita!   MyWebcam Esittäjä on ohjelma USB kamera, MyWebcam on palvelu, jonka avulla voit katsella web kaikkialla maailmassa kautta sekä Internet & matkapuhelimeesi.
       
  MyCam on ohjelma USB-kamera, ottaa valokuvia, tallentaa videokuvaa web ja hallita niitä! Snapshot JPEG / BMP. Record video MJPEG/MP3 AVI muotoon.   Tango Tango PC Soita ystävillesi, jotka ovat Tango heidän puhelimissa, tabletit tai tietokoneita ilmaiseksi!
       
  Silmämuna Chat Ääni-ja videopuhelut elää ystävien ja perheen monipuoluejärjestelmää Conferencing. Pidä yhteyttä ystäviin ja perheeseen käyttäen runsaasti läsnäolon ja pikaviestit Chat AIM, Google Talk, MSN ja Yahoo! ystävät, ryhmä tai henkilökohtaista videoneuvottelua.   Yawcam   on ohjelma USB-kamera, julkaista kuvia otetuista Webcam netissä. Videoiden suoratoisto, kuva tilannekuvia, Sisäinen verkkopalvelin, Liiketunnistus, FTP-upload.
       
  WebCamImageSave on ohjelma USB-kamera, yksinkertainen WebCam kaapata hyödyllisyys, jonka avulla voit helposti kaapata still kamerasta välein monta sekuntia että voit valita ja tallentaa sen kuvatiedoston (. jpg,. png,. bmp) oman levy.   SplitCam on ohjelma USB-kamera webcam ohjelma tarjoaa jäähtyä web tehosteita ottaa lisää positiivisia tunteita aikana videopuheluita ystävillesi! Lisäksi SplitCam on helpoin tapa jakaa teidän webcam video stream.

 

 

ilmainen ohjelma