ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelma äänen tallennukseen ilmaiseksi

       
        >
       
       
  LMMS                                                   on ohjelma äänen tallennukseen ilmainen ohjelma säveltämiseen ja luoda musiikkia tietokoneellasi. Music sekoittamalla ohjelma lataa ohjelma.   Audacity                                                       on ilmainen ohjelma äänen tallentamiseen ja muokkaamiseen musiikin digitaalinen audio formaatit kuten WAV, AIFF ja MP3.
       
  WavePad on ohjelma äänen tallennukseen ilmaiseksim AKE ja muokata ääni, musiikki-ja muita äänitteitä. Kun  muokkaat audio  -tiedostoja voi leikata, kopioida ja liittää osia tallenteiden sitten  lisätä tehosteita  kuten kaiku, vahvistin ja melun vähentäminen. WavePad toimii wav tai mp3 editori  , mutta se tukee myös useita muita tiedostomuotoja kuten vox, gsm, wma, Real Audio, au, AIF, FLAC, OGG ja enemmän.   Power Sound Editor                                on ohjelma äänen tallennukseen ilmaiseksimuokata ja miksata ääniä. Voit käyttää Power Sound Editor Free tallentaa omaa musiikkia, ääni tai muita äänitiedostoja, muokata sitä, sekoita sitä muun äänen tai musiikin osia, lisätä tehosteita kuten hall, chorus, ja Echo, ja polttaa sen CD, post se World Wide Web tai lähetä se sähköpostilla.
       
  MAGIX Music Maker  on ohjelma äänen tallennukseen ilmaiseksiErinomainen vaan monimutkainen työkalu päätöksenteossa musiikkia.   Wavosaur                                      Wavosaur on ilmainen ohjelma musiikin editointiin ja musiikin tekeminen, wav editori, käsittely ja tallennus ääniä, wav ja mp3-tiedostoja.
       
  Anvil Studio
on ohjelma äänen tallennukseen ilmaiseksi from äänitys MIDI koostumukseen ja läpi editointi, miksaus ja masterointi, tämä nauhoitus ohjelma on kaikki työkalut sinun täytyy saada työnsä tehtyä.
  Easy Music Composer Free
Automaattinen säveltäjä.
       
  Hammerhead Rhythm Station vapaata ja helppoa ohjelma, joka on samanlainen kuin Roland TR-909   Guitar Guru  Opi soittamaan kitaraa pelata heidän suosikki kappaleita. Oppia akustinen, sähkö-tai basso.Opi basso osat Bass Guru Sessions. Yli 2000 kappaletta nyt saatavilla.
       
  REAPER                                            luoda ja muokata omia lauluja ja musiikkia.Muokata useita MIDI kohteita tai kappaleita yhteen editor   AIMP                                             kehittynyt multimedia soitin, joka sisältää audio-muunnin, talteenotto ja muokkaus.
       
  Zulu DJ                                         -ohjelma DJ, täydellinen ratkaisu sekoitus musiikkia amatööri-ja ammattikäyttöön DJ.   Ots Levys ohjelma sekoittamiseen reaaliajassa musiikin ystäville.
       
  TrakAx  on ohjelma äänen tallennukseen ilmaiseksiohjelman luomiseen ammattikäyttöön musiikin ja videoiden miksauksia helpolla tavalla. Luo music mixes - cut näytteitä, lisää oma laulu, sekoita kuten DJ - Beat-matching ja automaattinen häivyttäminen avulla voit yhdistellä kuin ammattilainen.   Free Audio Editor  on ohjelma äänen tallennukseen ilmaiseksi complete editointi ohjelma musiikin tekemistä, äänitys, vinyylilevyjä ja kasetteja CD.
       
  Virtual DJ                                                Music Mixer kanssa voittaa kellon. ohjelmaan kaikki tarvitsemasi työkalut: - MP3-tietokanta - Täysin automatisoitu mix - Lights ohjaus - Ohjauslaitteet - Music Video & Karaoke.   DarkWave Studio  Virtual äänistudio luoda omaa musiikkia. ES Arpeggiaattori - helppoon Playing Complicated murtosoinnut With MIDI Keyboard. ES ControlChange Mapper - Kartta Control Change Tapahtumia Yksi Index toiseen. ES MIDI Input - Play välineitä Music Keyboard. ES MIDI Output - Sequence Ulkoinen MIDI Syntikat. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer With 2 Auxilary Tracks. ES DGenR8 - Syntetisoi Drum Beats With Roland TR-909 Flavour. ES BassHead - Top Notch Virtual Analog Subtraktiiviset Synthesizer. ES SpatialVerb - Realistinen Reverb vaikutuksia silein Sound. ES Stomp - Syntetisoi että klassinen Techno mahtava Kick Drum. ES antialias - 32x Digitaalinen Ylinäytteitys Filter. ES QuadDelay - For Trippy kaiku.
       
  Pacemaker Editor  Luo musiikin miksauksia ja jakaa niitä verkossa   Mixxx   n ilmainen, avoimen lähdekoodin DJ ohjelma, joka antaa sinulle kaiken mitä tarvitset tehdä live miksauksia.
       
       
  Cool Record Edit Pro  on ohjelma äänen tallennukseen ilmaiseksi m ake laadukkaan äänitallenteita mistä tahansa ulkoisesta lähteestä. Cool Record Edit Pro voi tallentaa mitään ääntä läpi kulkevat linja äänikortin.Esimerkiksi, voit tallentaa ääntä toistettavan ulkopuolinen ohjelma (mukaan lukien toiston internet-lähetyksiä ja internet-puhelut keskusteluja), ääntä mikrofonin, ulkoinen LP, kasetti, CD / DVD-soitin, AM / FM / satelliitti-radio jne.   Audio Recorder ilmaiseksi on äänen tallennus-ohjelma, jolla on kyky vangita tahansa kuulostamaan audiona soitti Media Player, internet radio, kasetti ja niin edelleen.Nauhoitukset tallennetaan MP3/WMA/WAV/OGG muotoon joka sopii soittimen että voit nauttia niistä milloin haluat.Freeware tukee myös ajastaa tallennukset ja et koskaan menetä suosikki-web-radio-ohjelmaa.
       
  FLV Audio Extractor   poimia ääniraitoja YouTube-videoita   MP3myMP3 on ohjelma äänen tallennukseen ilmaiseksi r ecord mitään ääntä tietokoneen avulla, kuten Internet puroihin. Tallennus tahansa DirectSound yhteensopiva äänikortti Nauhoitukset tallennetaan. WAV tai. MP3 reaaliajassa.
 

 

 

ilmainen ohjelma