ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat Photo Album ilmaiseksi

       
        >
       
       
  Picasa   on ohjelma valokuva-albumin ilmaiseksi hallita, muokata ja keuliminen kuviasi vieläkin mukavampi tapa, sekä verkossa - kiitos Picasa Web Album synkronointi työkalu.   Hofmann Digital Album on ohjelma Photo Album ilmaiseksi luoda digitaalinen valokuva-albumit ja järjestys painettuja verkossa
       
  JAlbum   on ohjelma Photo Album ilmaiseksi generaattori hakemistosivuja ja diaesityksiä.   Photo Album Creator  on ohjelma Photo Album ilmaiseksi FG Photo Album Creator voit helposti tehdä valokuva-albumit. Valokuva-albumi tallennetaan ohjelmatiedoston (. Exe), joten se ei tarvitse mitään katsojia ajaa.Yksinkertaisella hiiren napsautuksella voit lisätä valokuvia, lisätä kommentteja valokuvia, lisätä albumin tervetullut ja lopussa tekstiä, lisätä musiikkia tiedosto joka pelataan kun käynnistät albumin.
       
  DigiBookShelf on ohjelma valokuva-albumi, jonka avulla voit luoda digitaalinen valokuva-albumi käyttämällä digitaalisia valokuvia, kuvia ja videoita! - Voit lähettää digitaalisia valokuva-albumin helposti ystävillesi sähköpostitse! - On mahdollista jakaa digitaalisia valokuva-albumisi ystäviesi ympäri maailmaa!   FxFoto on ohjelma valokuva-albumi, yhden työkalun järjestää, arkistoida, muokata, parantaa ja taitto kollaaseja ja diaesityksiä valokuvia.
       
  AAA Web Album on ohjelma valokuva-albumin ilmaiseksi, nyt voit luoda upealta web valokuva-albumit digitaalisiin valokuviin ja ladata niitä omalle sivustollesi kanssa SWGSoft n freeware Web-valokuva-albumi - tehokas ja helppo työkalu tehdä oman tyylikäs web albumeja!   Arclab Thumb Studio Thumb Studio on helppokäyttöinen kuvagalleria, thumbnail, diaesitys ja Web-valokuva-albumin luominen kaikille. Sen lisäksi kuvan muunnin, jonka avulla voit luoda 3 eri kuvakokoja kerralla, muuntaa ne eri muotoon.
       
  PhotoMeister on ohjelma valokuva-albumin ilmaiseksi hallita, julkaista ja muokata valokuvia digitaalikameralla, kuvaesityksiä, sähköposti, valokuvakirjoja. Tuo kuvia useimmista digitaalikameroista suoraan tietokoneeseen lajittelet, järjestää, suodattaa ja rajata kuvia ja jopa poistaa punaiset silmät. Muunna valokuvat sivuja, sähköposteja tai näytönsäästäjiä. Luoda valokuva-albumeita tulostaa tai viedä PDF-tiedostoja. Luo VCD ja DVD-soitin näyttää valokuvia televisiosta.   Desktop Kirjoittaja Desktop Kirjoittaja on eBook sähköinen julkaisutoiminta ohjelma, jonka avulla voit nopeasti, helposti ja ammatillisesti luoda ja / tai myy sivun kääntämisen sähköisiä julkaisuja, kuten kirjoja, eCatalogs, eEsitteet, ePresentations, valokuva-albumit ja paljon muuta. Luo DNL kirjoja Windows, Mac ja Android. esityksiä, uutiskirjeitä, valokuva-albumeja tai markkinointi, e-kirjoja, digitaalinen valokuva-albumit.
       

 

 

 

ilmainen ohjelma