ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat streaming video ilmaiseksi

       
        >
       
       
  BroadCam video streaming-ohjelma on ohjelma streaming video ilmaiseksi, Stream & Broadcast videot Internetissä. Lisää live tai tallennettua videokuvaa sivustoosi Pakkaa ja stream video Internetissä Videosuoratoisto pelata kaikissa yleisimmissä selaimissa lähetystä web tai videon sisääntulo.   PeerStreamer on ohjelma streaming video ilmaiseksi, on avoimen lähdekoodin P2P Media Streaming puitteet kirjoitettu C, kehitetty osana NAPA-WINE eurooppalainen tutkimushanke. Se sisältää streaming-moottorin tehokas jakelu mediavirtojen, lähde hakemus luomista kanavien ja pelaaja sovelluksia visualisoida virtoja.
       
  FreeCast on ohjelma streaming video ilmaiseksi, Java sovellus, jonka avulla peer-to-peer streaming. Se mahdollistaa virran lähetys on suuri määrä kuuntelijoita yksinkertaisen DSL-yhteys.   Stream ~ 2 ~ Stream on ohjelma streaming video ilmaiseksi, seuraavan sukupolven Streaming. Stream-2-Stream toteuttaa multicast +, seuraavan sukupolven Streaming Protocol. Multicast + on tehokkaampi ja vaatii vähemmän kaistanleveyttä kuin suora suoratoisto (esim. shoutcast / icecast).
       
  P2P-Radio on ohjelma streaming video ilmaiseksi, Peer to Peer Streaming. P2P-Radio on ohjelma, joka voi jakaa ääni-ja videotallenteet (MP3/Ogg Vorbis / NSV) Internetin kautta peer-to-peer tavalla. On mahdollista luoda omia internet radioasema P2P-radio!

P2P-radio on ohjelmoitu Javalla ja toimii Windows, Mac OS X, Linux ja monia muita järjestelmiä.

 

  Trevbus on ohjelma streaming video ilmaiseksi, oletko harjoittajan tai tuottaja päätöksenteossa? Onko sinulla viestin haluat kuulla? Onko valtamedia saada sinua alas?
       
  VideoTyrant  on ohjelma streaming video ilmaiseksi joka voi videovirtaa Bit-Torrent verkkoon. Tämä ohjelma ei vaadi erikseen koodattu torrentit tai mitään. Se on GUI Azureus kaikkien voimalla stream.   Goalbit on ilmainen avoimen lähdekoodin video streaming alustan voi jakaa suuren kaistanleveyden live videosisältöä kaikille säilyttäen sen laadusta. Mitä voit tehdä Goalbit Media Player. Pelaa ja tallentaa Goalbit videokuvan verkossa. Suorana lähetyksenä itse.

 

 

ilmainen ohjelma