ilmainen ohjelma

 
     
 

    ohjelmat videotallenne ilmaiseksi

       
        >
       
       
  CamStudio on ohjelma videotallennus ilmaiseksi, tallentaa kaikki näytön ja ​​äänen toimintaa tietokoneen ja luoda alan standardi AVI-videotiedostoja ja käyttämällä sen sisäänrakennettu SWF Tuottaja voi muuttaa näitä AVI tulee laiha, tarkoita, kaistanleveys-ystävällinen Streaming Flash-videoita ( SWF).   Debut Video Capture on ohjelma videotallenne ilmaiseksi, tallentaa videokuvaa web, tallennuslaite tai kaapata videota näytön ennätys olennaisesti mitään talteen video webcam, näytön tai videon syöttölaitteet, kuten VHS-nauhuri muutamassa minuutissa lataamista.
       
  Ilmainen Screen Video- on ohjelma videotallennus, tallentaa tietokoneen näytön toimintaa videon. Voit tallentaa koko näytön tai vain joitakin alueita näytön.Videoformaatteja FLV ja SWF eivät vaadi ylimääräisiä CODECS asennus.   Photobie on ohjelma videotallennus,kuvankäsittelyohjelmassa kehittynyt kuvakaappauksen ja valokuvakehys editointi ominaisuudet.
       
      Taksi on ohjelma videotallennus, videokuvaus / kuvakaappauksen työkalu tallentaa 3D-grafiikkaa sovelluksia (kuten pelejä). Se voi kaapata melkein minkä tahansa Windows-sovellus käyttää DirectX, OpenGL tai GDI ja luoda AVI-tiedoston käyttämällä asennettujen VFW codec tai vielä kehyksiä PNG.
       
  Greenshot on ohjelma videotallennus ilmaiseksi, luoda nopeasti kuvakaappauksia valitun alueen, ikkunassa tai fullscreen, voit jopa kaapata täydellinen (vieritys) verkkosivuja Internet Explorer.   Screenshot Anturien on ohjelma videotallennus ilmaiseksi, työkalu kähmintä, manipuloimalla, kommentointiin, ja jakaa kuvakaappauksia.
       
       
  VideoPad Video Editor  on ohjelma videotallennus ilmaiseksi, editori aloittelijoille.Vedä ja pudota videoita helposti videoeditointiin Käytä tehosteita ja siirtymiä, säädä videon nopeutta ja enemmän. Muokkaa videota mistä tahansa videokamerasta kaapata videota DV-videokamerasta, VHS, webcam, tai tuoda useimmat tahansa videotiedoston muodossa kuten avi, wmv, 3gp, wmv ja divx. Täynnä siirtymiä ja visuaaliset tehosteet Yli 50 visuaaliset ja siirtymäefektejä lisätä ammattilaisen ilmeen elokuvia. Luo videoita DVD, HD, YouTube ja polttaa elokuvan projekti DVD toistoon televisiossa, tai erillisenä videotiedostoa nauttia Web-ja kannettaviin laitteisiin.   Windows Live Movie Maker                         on ohjelma videotallennus, c reate median esityksiä helposti. Windows Live Movie Maker, voit nopeasti kääntää valokuvia ja videoita suuria elokuvia. Lisää erikoistehosteita, siirtymiä, ääniä ja kuvaukset auttaa välittämään viestin.
       
  Pinnacle VideoSpin on ohjelma videotallennus ilmaiseksi, sekoitus videoita, valokuvia ja musiikkia, helppokäyttöinen.   VirtualDub  on ohjelma videotallennuserinomainen ohjelma videon muokkaamisesta.Tukee MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis ja VBR MP3 alkuperäiseen VirtualDub.
       
  Avidemux  on ohjelma videotallennusyksinkertaisia leikkauksia, suodatus ja koodaus.   AVS Video Editor  Trim, leikata, jakaa, yhdistää, kääntää, sekoita videoita. Efektejä ja peitot, insert valikot, ääni, tekstejä ja tekstityksiä. Polttaa DVD / Blu-ray-levyjä.
       
  SuperDVD Video Editor  on ohjelma videotallennus, c omplete toimittaja perus leikata lopulliseen edit. Capture elokuvan muodossa WebCam, DV-kamera, tv-kortti DivX tai avi-tiedostomuoto on lentää. Edit AVI-tai DivX tai muu muoto tiedoston kehyksiä ohjaus Kopioi osa elokuvan ja tallentaa sen. Jaa / Merge Audio tai vedio virrasta uuteen tiedostoon Muuta Toistonopeuden ja lisätä videon vaikutus.Täydet Audio ja vedio puroihin. Helppo luoda DVD-valikoita. Suora Burn tahansa muodossa elokuvia VCD DVD.   VideoLAN Movie Creator  on ohjelma videotallenne ilmaiseksi. videoeditori luojat VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator on epälineaarinen editointi ohjelma videoiden luomiseen perustuva libVLC ja toimii Windows, Linux ja Mac OS X!
       
  Sony Vegas Video Pro  Professional video ja audio editori. Muokkaa SD tai HD-video vedä ja pudota-toiminnot, hiiri ja näppäimistö leikkaus, ja aaltoilu editointi. Ominaisuuksiin kuuluu prototyyppi tekstitykseen teknologian Monikameratuotantopalvelujen muokkaustyökaluja, 32-bittinen liukuluku videon käsittely, muokattavissa ikkuna asetteluja, värikoodatut napsautusominaisuuksia HDV / AVCHD / RED / SDI / XDCAM tuki, A / V synkronointi havaitseminen ja korjaus, sekä automaattinen runko kvantisointi.   Adobe Premiere Elements  Tee kotivideoita näyttävät ammattilainen elokuvia.

 

 

ilmainen ohjelma