ilmainen ohjelma

 
     
 

   Osoitekirjan ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  WTD Yhteydet on adress kirja ohjelmisto free download, sovellus järjestää yhteystietoja lataa Järjestä tietoja, kuten nimi, sukunimi, puhelimet, osoitteet jne helposti. Jaetaan freeware tekee siitä täydellinen tapa pitää yhteystietosi.   PhoneDeck on adress kirja ohjelmisto free download, joustava, kevyt ja nopea osoitekirjaohjelmistoihin ilmaiseksi. Sisältää puhelin soitto.
       
  Ilmainen osoitteisto on adress kirja kontaktien hallinnan ohjelmisto, jolla voit huomata osoitteita, puhelinnumeroita, mobiili, faksi, yrityksen nimi, maa, kaupunki, Internet-osoite ja sähköpostiosoitteet yhteystiedot ja yhteistyökumppanit ilmaiseksi. Voit helposti tulostaa luettelon kontakteja ja tiedot valitun nimen. Ilmainen osoitteisto on täysin ilmainen!   ContactKeeper on ilmainen Personal Information Manager integroitu syntymäpäivä muistutus, joka pitää sinut ajan tasalla tulevista syntymäpäivistä ree latauksena. ContactKeeper on tietoisesti hyvin joustava ja yksinkertainen, on olemassa vain muutamia aloja, aikana, joka rajaton määrä numeroita ja sähköpostiosoitteita voidaan tallentaa jokaiselle henkilölle, lisätietoja voidaan panna merkille kenttään. 
       
  Avaa yhteystiedot on kehittynyt osoitekirjaasi ohjelmisto hallintaan yhteystiedot yksilöiden ja organisaatioiden suhteita ilmaiseksi. Jaetaan freeware, ohjelma on suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat enemmän kuin tavalliset osoitekirjaasi ohjelmia parantaakseen dynaaminen vuorovaikutus yhteystiedot. Lisäksi SyncML Open yhteystiedot, voit synkronoida yhteystietosi älypuhelin, PDA ja Web-osoite kirjoja jne   RGS-CardMaster on osoitekirjaohjelmistoihin ilmaiseksi. Todennäköisesti helpoin PIM maailmassa! kontaktit / Osoite / Puhelinluettelo / Agenda-ohjelma hallinnoi ja pitää kirjaa kaikki yhteystiedot, osoitteet, puhelinnumerot, faksi, netti, sähköposti, info ...! Lisää kuva kunkin kortin, jos halusi, ja myös lisätä yhteystietoja verkkosivuillaan, sähköpostit, puhelinnumerot, henkilökohtaiset tiedot jne. Se on erittäin kattava osoitekirjaasi monia tehokkaita toimintoja ja silti erittäin helppokäyttöinen! Osoite ulkoasu voidaan muuttaa omien maa!
       
 

ilmainen ohjelma