ilmainen ohjelma

 
     
 

    Photo Editor ohjelma ladattavissa ilmaiseksi

       
        >
       
       
  Photoscape on hauska ja helppo kuvatoimittaja ohjelma ladattavissa ilmaiseksi, jonka avulla voit korjata ja parannella valokuvia.   Windows Movie Maker XP on valokuva ja video editor, luoda valokuva esityksiä, lataa ohjelma.
       
  PhotoFiltre on Photo Editor ohjelma ladattavissa ilmaiseksi täydellinen kuvankäsittelytoimintoja ohjelmaa. Sen avulla voit tehdä yksinkertaisia tai kehittyneitä muutoksia kuvan ja soveltaa laaja valikoima suodattimia sitä   Paint.NET on ilmainen kuvien ja valokuvien muokkaukseen ohjelma tietokoneiden Windows on ilmainen, helppo käyttää Photo Editor tukee kerroksia, nopeaa kuva optimointiin.
       
  GIMP on ilmainen kuvien kuvatoimittaja, lähde kuvankäsittelyohjelmassa, kuvatoimittaja BMP, lataa ohjelma.   Pinnacle VideoSpin on kuvatoimittaja ohjelma ladattavissa ilmaiseksi, sekoita videoita, valokuvia ja musiikkia, videoita ja kuvatoimittaja.
       
  Photo! Editor on kuvatoimittaja ohjelma ladattavissa ilmaiseksi tarjoaa kattavan valikoiman kuvankäsittelyyn työkaluja, voit poistaa punasilmäisyyden hetkessä, parantaa kuvan väriä, tehdä hauskoja pilakuvia, lisätä hämmästyttäviä valotehosteita, suoristaa, resample ja rajata kuvia. Se sisältää mitään digitaalikamera omistaja ehkä korjata tai parantaa kuvia. Muokkaa ja optimoi valokuvat.    
       

 

 

 

ilmainen ohjelma