ilmainen ohjelma

 
     
 

  Server-ohjelmisto ladattavissa ilmaiseksi

       
       
       
       
  Apache projekti on pyrkimys kehittää ja ylläpitää avoimen lähdekoodin HTTP-palvelimen moderni käyttöjärjestelmiä, kuten UNIX ja Windows NT. Projektin tavoitteena on tarjota turvallinen, tehokas ja laajennettavissa palvelin, joka tarjoaa HTTP palvelut synkronoituna nykyisen HTTP standardeja.   Server2Go on Webserverin että loppuu laatikko ilman asennusta ilmaiseksi. Se tarkoittaa, että on palvelimelle, joka voi ajaa suoraan cdrom, usb-tikku tai mistä tahansa kansiosta kiintolevyllä. Server2Go voit luoda itsenäisen työskentelee verkkosivuilla tai PHP sovellus CD-ROM. Server2Go oli ensisijainen kehitetty käyttö CD-levyltä, mutta ei ole mitään ongelmaa käyttää sitä muita asemia liikaa. WWW-selaimella, käyttäjä voi ajaa php-ohjelmia sekä katsella html-tiedostoja CD-ROM-levyllä. Hän tarvitsee vain lisätä CD Server2Go alle tuettuja Windows toimintajärjestelmän. Palvelin aloittaa automaticly ja avaa selaimen verkkosivusto CD-ROM. Server2Go rakennettiin tilalle työkalu nimeltään WampOnCD että puuttuu joitakin tärkeitä ominaisuuksia ja ei aktiivisesti kehitetty. Server2Go tukee PHP5, SQLite ja MySQL. 
       
  FreeNAS on käyttöjärjestelmä, joka voidaan asentaa lähes mihin tahansa laitteisto jakaa dataa varastointi yli tietoverkon. "Vapaa" kuin "vapaan ja avoimen lähdekoodin" ja "NAS" kuin "verkko-Attached Storage", FreeNAS on yksinkertaisin tapa luoda keskitetty ja helposti saatavilla kotiin tietosi. Replikointi tietosuojavaltuutetun Encryption Näkymiä Tiedostojen jakaminen Web Interface Plugins   XAMPP on suosituin PHP kehitysympäristö XAMPP on täysin ilmainen, helppo asentaa Apache jakelu sisältävät MySQL, PHP, ja Perl. XAMPP avoimen lähdekoodin paketti on perustettu uskomattoman helppo asentaa ja käyttää.
       
  FileZilla Client ja FileZilla Server on nopea ja luotettava cross-platform FTP, FTP ja SFTP asiakasohjelma, jossa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia ja intuitiivinen graafinen käyttöliittymä. Ominaisuudet Muun muassa ominaisuuksia FileZilla ovat seuraavat: Helppo käyttää Tukee FTP, FTP over SSL / TLS (FTP) ja SFTP (SFTP) Cross-platform. Toimii Windows, Linux, * BSD, Mac OS X ja IPv6-tuki Saatavilla useilla eri kielillä Tukee jatkaa ja siirtää suuria tiedostoja> 4GB välilehtien käyttöliittymä Tehokas Site Manager ja siirtojonoon    Ubuntu Server johtava foorumi mittakaavassa-out computing, Ubuntu Server auttaa sinua tekemään kaiken irti infrastruktuurin. Olipa haluat asentaa OpenStack pilvi, Hadoop klusterin tai 50000-solmu tehdä maatilan, Ubuntu Server tarjoaa parhaan arvoasteikon-out suorituskykyä käytettävissä.
       
  FreeNAS Olipa streaming musiikkia ja elokuvia, varmuuskopiointiin työpöydälle tai synkronointi tiedostoja verkossa, FreeNAS tarjoaa työkaluja, joiden avulla voit rakentaa täydellinen tiedostojen tallennukseen laitteen kotiisi lataa! Jakaa tiedostoja kaikkialla selittämätön tiedostojärjestelmä ristiriitojen mysteerin puuttuvat ristikytkentäkaapelin, jokainen tietää tuskaa yrittää jakaa tiedostoja eri käyttöjärjestelmiä. Onneksi FreeNAS on täällä tehdä ratkaisu yksinkertainen. FreeNAS tukee useita tiedostojen jakaminen protokollia, jotka voidaan helposti konfiguroida FreeNAS Web käyttöliittymä.   NAS4Free on upotettu Open Source Storage NAS (Network-Attached Storage), joka perustui FreeBSD. NAS4Free tukee jakaminen eri Windows, Apple, ja UNIX-tyyppisille käyttöjärjestelmille. Se sisältää ZFS V5000, Software RAID (0,1,5), levyn salaus, SMART / sähköposti raportit jne seuraavia protokollia: CIFS / SMB (Samba v4.x), FTP, NFS, TFTP, AFP, RSYNC, Unison , iSCSI (aloitteentekijänä ja kohde), HAST, karppi, Bridge, UPnP, ja Bittorrent joka on kaikki erittäin muokattava sen web-käyttöliittymän. NAS4Free voidaan asentaa Compact Flash / USB / SSD-näppäintä, kiintolevy tai käynnistetty LiveCD pieni usbkey varten config varastointiin.
       
  OpenMediaVault on seuraavan sukupolven Network Attached Storage (NAS) ratkaisua, joka perustuu Debian Linux. Se sisältää palveluja, kuten SSH, (S) FTP, SMB / CIFS, DAAP mediapalvelin, rsync, BitTorrent ja paljon muuta. Kiitos modulaarinen rakenne kehystä voidaan parantaa kautta plugins. OpenMediaVault on tarkoitettu ensisijaisesti käytettäväksi kotiympäristössä tai pieni koti toimistoja, mutta ei rajoitu niihin skenaarioita. Se on yksinkertainen ja helppokäyttöinen out-of-the-box ratkaisu, joka antaa kaikille mahdollisuus asentaa ja hallita Network Attached Storage ilman syvempää tietoa.   Openfiler muuntaa alan standardi x86_64 arkkitehtuuri järjestelmän täysimittainen NAS / SAN laitteen tai IP varastointi yhdyskäytävän ja tarjoaa varastointi hoitajien kanssa tehokas keino selviytyä orastavaa varastoinnin tarpeisiin. Openfiler varmistaa, että varastointi ylläpitäjät pystyvät parhaiten hyödyntämään järjestelmän suorituskykyä ja tallennuskapasiteettia resursseja jaettaessa ja hallita varastointi monen alustan verkkoon. Luotettavuus - Openfiler tukee sekä ohjelmistot ja laitteistot RAID seurannan ja hälytys tilat; volyymi snapshot ja talteenotto Saatavuus - Openfiler tukee aktiivinen / passiivinen korkean käytettävyyden klusterointi, MPIO, ja lohkon tasolla replikointi
       
 

ilmainen ohjelma