ilmainen ohjelma

 
     
 

  Sosiaalinen verkosto ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  Elgg on palkittu sosiaalisen verkostoitumisen moottori, joka tuottaa rakennuspalikoita, jotka mahdollistavat yritysten, koulujen, yliopistojen ja yhdistykset voivat luoda oman täysin varustellun sosiaaliset verkostot ja sovellukset. Organisaatiot, joissa verkkojen powered by Elgg ovat:   Mahara on täysin varustellun web-sovellus rakentaa sähköisen salkun. Voit luoda lehtiä, lähettää tiedostoja, upottaa sosiaalisen median resursseja verkossa ja tehdä yhteistyötä muiden käyttäjien ryhmissä
       
  XOOPS on web-sovellus foorumi kirjoitettu PHP MySQL-tietokantaa. Sen olio tekee siitä ihanteellisen työkalun kehittää pieniä tai suuria yhteisö sivustot, sisäisen yrityksen ja yritysten portaalien, blogeja ja paljon muuta.   AroundMe yhteistyö palvelin on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat luoda sosiaalisen vuorovaikutuksen tilat Webissä. Jos haluat laajentaa oman tuotemerkin tai rakentaa liiketoimintamalli ihmisten ympärillä muodostavat ryhmiä Webissä (ajatella "Google ryhmät", "Yahoo ryhmät" tai "Ning") niin AroundMe yhteistoimintapalvelinsovellus on ratkaisu sinulle.
       
  Exo Platform on avoimen lähdekoodin sosiaalinen-yhteistyötä ohjelmisto on suunniteltu yrityksille. Se on täysin varustellun, joka perustuu standardeihin, laajennettavissa ja on hämmästyttävä muotoilu. Nykyään jokainen hakemus ja verkkosivuilla integroituu sosiaalisen kerroksen. Sosiaaliseen ryhmään ja toimintaa purot ovat keskeisiä yrityksen yhteistyötä. IT-organisaatiot on oltava ratkaisu.   Dolphin 7.1 (Osho) maailman edistyksellisin ohjelmistoalusta rakentaa elinvoimainen custom sosiaaliset verkostot ja verkkoyhteisöissä. ilmainen ohjelmisto rakentaa sosiaalisia verkostoja, dating sivustoja ja web-yhteisöjä. Täynnä video chat, tallennin, videosoitin, foorumit, ryhmät, tapahtumat, video messenger, postilaatikko, desktop app, videoiden jakaminen, valokuvien jakamiseen, iPhone ja paljon muuta.
       

 

 

ilmainen ohjelma