ilmainen ohjelma

 
     
 

   Tietokannan suunnittelu ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  SQLiteManager on voimakas tietokannan hallintajärjestelmä SQLite tietokantoja, se yhdistää helppokäyttöinen käyttöliittymä Huippunopea ja kehittyneet ominaisuudet tietokannan suunnittelun ohjelmistot ilmaiseksi. SQLiteManager voit työskennellä monenlaisia SQLite 3 tietokantojen (kuten tavallinen tietokannat, muistin tietokannat, AES 128/256 / RC4 salattuja tietokantoja, SQLCipher salattu tietokanta ja myös cubeSQL palvelimen tietokantoihin).   SQLyog on tehokkain MySQL Manager ja admin työkalu, jossa yhdistyvät ominaisuudet MySQL Workbench, phpMyAdmin ja muut MySQL Käyttöliittymät ja MySQL GUI työkaluja suunnittelun tietokanta ohjelmisto ilmaiseksi ladattavaksi. SQLyog on helppo käyttää, kompakti ja erittäin nopea graafinen työkalu hallita MySQL-tietokannan kaikkialla maailmassa. On useita ominaisuuksia, joiden avulla voit nopeuttaa tietokannan kehittämiseen
       
  MySQL Workbench on yhtenäinen visuaalinen työkalu tietokantaan arkkitehdit, rakennuttajat ja DBAs. MySQL Workbench tarjoaa mallinnusta, SQL kehittäminen, ja kattava hallintatyökalut palvelimen kokoonpanon, käyttäjähallinta, varmuuskopiointi, ja paljon muuta. MySQL Workbench on saatavilla Windows, Linux ja Mac OS X-tietokannan suunnittelu ohjelmisto ilmaiseksi ladattavaksi.   DtSQL on Universal Database työkalu kehittäjille ja tietokannan ylläpitäjät hae, muokkaa Selaa ja hallita tietokannan objekteja. Se voi käyttää eniten tietokantoja ja sitä voidaan käyttää kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä tietokannan suunnittelun ohjelmistot ilmaiseksi.
       
  Firebird on relaatiotietokanta tarjoaa monia ANSI SQL-standardin ominaisuuksia, toimii Linux, Windows ja erilaisia Unix-tietokannan suunnittelu ohjelmisto ilmaiseksi ladattavaksi. Firebird tarjoaa erinomaiset samanaikaisuuden, korkean suorituskyvyn, ja voimakas kielituki varastoidaan ja laukaisee. Sitä on käytetty tuotantojärjestelmien alle erilaisia nimiä, vuodesta 1981.   Active Query Builder avulla loppukäyttäjät voivat rakentaa monimutkaisia SQL-kyselyjä sekä jäsentää, analysoida SQL-kyselyjä, ja edustaa heitä visuaalisesti tietokannan suunnittelun ohjelmistot ilmaiseksi. Sen tehokas API: n avulla voit jäsentää monimutkaisiaSQL-kyselyjä varten ohjelmallinen analyysi ja muutos. Active Query Builder on todellinen kaksisuuntainen kyselyn rakentaja ja siksi loppukäyttäjä voi yhdistää visuaalinen kysely rakennus on suora SQL-kyselyn tekstinkäsittelyä.  
       
 

ilmainen ohjelma