ilmainen ohjelma

 
     
 

  Vene suunnitteluohjelmistoja lataa

       
       
       
       
  ILMAISEKSI! Alus on pintamallinnus suunnitteluohjelman laivojen ja veneiden lataa. Osa-alue pinnat käytetään sijaan NURBS antaa suunnittelija vapaus suunnitella tahansa haluttuun Rungon muoto. Avaa pinnat, paneeli perustuu hydrostatiikka, eri exp muodoissa   Hullform on käytännöllinen työkalu käyttäjille, jotka tarvitsevat luoda rungon malleja alusten ja purjeveneitä. Ohjelman tarkoituksena on luoda perus rungon malli ja optimoida sen muodon voidakseen tarjota sinulle toimiva ratkaisu lataa. Kun luot uuden projektin sinulla on mahdollisuus määrittää veneen parametreja kuten suurin palkin pituus, varsi harava ja kokoa. Voit muokata kunkin osan mallin ja lisätä uusia osia päävalikosta.
       
  Alkaen Freeship: Freeship on kehitetty tarjoamaan vaihtoehdon hullform määritelmä ohjelmat perustuvat NURB pintamallinnus. Useimmat rungon mallinnus paketteja käyttää näitä muuttujien urainen pintoja, jotka voivat olla hyvin hankala käyttää ilmaiseksi. Freeship käyttää osa-alue pintojen sijaan, jotka tarjoavat monia etuja NURB pinnoille, kuten: ei tarvita suorakulmainen ohjaus verkkoon jaettu riveihin ja sarakkeisiin; vapaammin mallinnus rysty linjat; pinnat voivat sisältää reikiä; jopa kaikkein monimutkaisia muotoja voidaan luoda vain yksi pinta; mahdollisuutta liittää vain yksi hallintalaite pisteen.   Turhautunut Kallis, vaikea käyttää ja Turhaa Boat Design -ohjelman? Joten olimme ... ** Tsekkaa erikoistarjous 3D Vene malli ** "Ja lähes 191080 (ja laskenta) suunnittelun ammattilaisia, jotka ovat nyt teloittamalla ideoita helppous ja tarkkuus he tarvitsevat, ja ilman päänsärkyä ... " 3DBoatDesign ™ on luotu sinua ajatellen. Se tarjoaa ammatillinen, täysin yksityiskohtainen korkean suorituskyvyn CAD ohjelmistopaketti, joka antaa lisääntyneen vapauden mallinnus rysty linjat, mahdollistaa pinnat, jotka voivat sisältää reikiä ja voit rakentaa jopa kaikkein monimutkaisia ​​muotoja, jotka voidaan luoda vain yksi pinta ilmaiseksi.
       
  Lataa ilmainen Hull Designer , yksinkertainen, interaktiivinen, visuaalinen 3-d rungon suunnittelu Windows-ohjelma mallintaa ja kehittää paneelit kovaan neen rakentamisen ilmaiseksi. Etsi Center Boyancy, Center of sivualueelle, pituusvesiviivasta sekä veneiden oikaiseminen hetki (senkin tai kallistuneena) muun laskelmat. Luo kaavoja varsi, perä, laipiot, jopa 10 kyljysrivi ja jopa 8 kuvaa rakentamiseen. Sisältää 3, 4 tai 5 arkki pesintä ja käsin piirtämistä kyky ja lähtö VRML 1.0, DXF, HPGL, tai Carlson piirturit. Sisältää mallikuvioita ja Word 6.0 manuaali. Käyttäjän Gavin Atkin tarjoaa opetusohjelma. Sisältää Atkins Oarmouse suunnitelmat ja Ed Bachmann Excel työkalu.   Delftship meren ohjelmisto erikoistunut kehittämistä high end meren ohjelmisto, käyttäen uusinta teknologiaa, jonka säätiö makasi Delft University of Technology lataa. Yhdistämme tarkka ja täysin 3D-malli aluksen, uusinta teknologiaa ja hyvin optimoitu graafisia käyttöliittymiä osaksi ohjelmisto, joka on helppo käyttää ja erittäin tarkka. Siksi tänään meidän ohjelmistoja käyttää suunnittelutoimistoja ja laivoilla ympäri maailmaa.
       

 

 

ilmainen ohjelma