ilmainen ohjelma

 
     
 

  Verkkolehti ohjelmisto lataa

       
       
       
       
  3D PageFlip Standard edullinen Page Flip Software auttavat Näytä Tulostettava Flipbook 3D Way! Nopeasti muuntaa PDF, Microsoft Office, Open Office, kuvia kuvakirjat! Design ja Company Branding - malleja, 3D tausta, animoituja kohtauksia, työkalu baari asetuksia, kirja tietoa asetuksista jne Useita lähtö valintoja - HTML, ZIP, EXE, 3DP, CD, kännykkää, tablettia, jne   Lucidpress on ilmainen ohjelmisto, joka sopii erinomaisesti digitaalisen lehden luominen, julkaiseminen ja jakaminen. Tee flyer verkossa Tee ilmainen pamfletti Uutiskirje ohjelmisto digitaaliset lehdet Tee juliste verkossa Tee esite.
       
  Professional Online Editor Koe täynnä voimaa digitaalisen julkaisemisen kanssa Joomag n editori , ensimmäinen ja ainoa laatuaan. Helposti rikastuttaa julkaisuja interaktiivisia elementtejä kuten video, audio, rating, chat, tilaus ja palaute lomakkeita. Voit jopa luoda omia julkaisuja tyhjästä, ilman mitään muita kolmannen osapuolen ohjelmistoja. HTML5 Mobiililaitteiden Tee lehtiä pääsee kaikissa mobiililaitteissa. Myynnin julkaisut on nyt helpompaa kuin koskaan. Tee lehtiä pääsee kaikki suuret mobiilialustoille, kuten iOS, Android ja Win8.   FlippingBook Julkaisija Digital Magazine KOKEILE NYT ILMAISEKSI FlippingBook Kustantaja 2 "Digital lehdenkustannus" - se on vain siirtymistä paperista iPad, iPhone ja Android, eikö olekin? Ja iPad helposti avaa PDF-tiedostoja, joten miksi valita mittatilaustyönä digitaalinen julkaisu ratkaisu? Kysy mitä tahansa ammatti kustantaja, ja he olla nopea korjata sinulle. Paholainen on yksityiskohdissa. Kuinka kauan teidän lukijoiden on valmis odottamaan laadukkaita PDF ladata? Voiko PDF tarjota sama ylellinen tunne kuin kiiltävälle paperille? Voiko se lähentää ja keskittää? Miten lukija selata sivuja? Onko iOS / Android-sovellus offline käsittelyssä?
       
  e Magazine Software elämä digitaaliset lehdet Webissä Pressmart e-Magazine ohjelmisto tarjoaa sisällön omistajille mahdollisuuden julkaista verkkoversio painettu otsikon täsmälleen sama ilme kuin painettu versio. Voimme sitten ottaa digitaalisia muotokuva oman lehden ja lisätä vuorovaikutteisia elementtejä kuten: hyperlinkit Animaatio, videoita, ja äänitehosteet artikkeleita ja advertisementsRSS tavoittaa lukijat ja ilmoittaa heille, kun digitaaliset painokset ovat saatavilla tai työntämään muita content / messaging. RatingSubscription ja palaute formsSearch valmiuksia   3D Issue Publishing interaktiivinen digitaalinen lehtiä, kirjoja, sosiaalisia navat ja merkkituotteiden Apps ole koskaan ollut helpompaa! Kuvakirjat muuntaa olemassa PDF-tiedostot työpöydälle, tabletti ja mobiili kuvakirjat sosiaalinen keskus hubit keskitä sosiaalista sisältöä, blogeja ja ruokkii automaattista päivitystä mobiiliystävällistä Hub. flipbook ja eBook app sovellukset lajitella sisällön oman yrityksen merkkituotteiden App teidän kasvava mobiili ja tabletti yleisöä.

 

       

 

 

ilmainen ohjelma