ilmainen ohjelma

 
     
 

  Virtualisointiohjelmistoa lataa

       
       
       
       
  VMware Player Pro on virtaviivainen työpöydän virtualisointi sovellus, joka toimii yhden tai useampia käyttöjärjestelmiä samassa tietokoneessa ilman uudelleenkäynnistystä. Sen yksinkertainen käyttöliittymä, verraton käyttöjärjestelmän tuki ja siirrettävyys, se on nyt helpompaa kuin koskaan tietotekniikan ammattilaisille saada käyttäjät vauhtiin yritysten työpöydälle.   KVM (for Kernel-based Virtual Machine) on täyttä virtualisointia ratkaisu Linux x86 laitteisto sisältävät virtualisointi laajennukset (Intel VT tai AMD-V). Se koostuu ladattavina ytimen moduulin, kvm.ko, joka tarjoaa ydin virtualisoinnin infrastruktuurin ja prosessorin moduulin, kvm-intel.ko tai kvm-amd.ko. KVM edellyttää myös modifioitu QEMU vaikka työ on käynnissä saada tarvittavat muutokset ylävirtaan. Käyttämällä KVM, voidaan ajaa useita virtuaalikoneita käynnissä muunneltua Linux tai Windows kuvia. Jokainen virtuaalikone on virtualisoidut laitteisto: verkkokortti, levy, näytönohjain, jne.
       
  Virtual CloneDrive toimii ja käyttäytyy aivan kuten fyysinen CD, DVD tai Blu-ray-asema, vaikka se on olemassa vain virtuaalisesti. Kuvatiedostot voidaan "lisätä" osaksi virtuaalinen asema teidän kiintolevyllä tai verkkolevylle vain kaksoisnapsauta, ja näin ollen käyttää kuin normaali CD, DVD tai Blu-ray. Virtual CloneDrive tukee jopa 15 virtuaaliasemaa samanaikaisesti - ei väliä, jos kuvatiedosto sisältää audio-, video- tai vain yksinkertaisia ​​tietoja. Virtual CloneDrive on täysin integroitu Windows Explorerissa kontekstivalikoista ja kaiken kukkuraksi se on ilmainen!   Genymotion on nopea ja helppo käyttää Android emulaattori ajaa ja testata Android apps AOSP perustuva täydellinen Android noudattaminen, 20 valmiiksi konfiguroitu laitteita, CPU ja OpenGL-kiihdytyksestä, jne 
       
  VirtualBox on ilmainen, avoimen lähdekoodin ratkaisu käynnissä muita käyttöjärjestelmiä käytännössä tietokoneellesi. Kanssa VirtualBox, voit asentaa mitään versiota käyttöjärjestelmästä, kuten Linux, Solaris, ja muut Windows-versiot (niin kauan kuin sinulla on alkuperäinen asennustiedostot, tietenkin) ja ajaa ne sisällä nykyisen Windows-version ilmaiseksi.   J ava Runtime Environment (JRE) on Javan alkeellisinta virtuaalikone. Se tarvitaan komponentti ajaa kaikki Java-pohjainen sovellus tai web-sovelman. Helppo asentaa ja konfiguroida asentaminen Java Runtime Environment järjestelmään on helppoa ilmaiseksi.
       
  VMware Player Pro Virtaviivainen PC Virtualization for Business VMware Player Pro on virtaviivainen työpöydän virtualisointi sovellus, joka toimii yhden tai useampia käyttöjärjestelmiä samassa tietokoneessa ilman uudelleenkäynnistystä. Sen yksinkertainen käyttöliittymä, verraton käyttöjärjestelmän tuki ja siirrettävyys, se on nyt helpompaa kuin koskaan tietotekniikan ammattilaisille saada käyttäjät vauhtiin yritysten työpöydälle.   Andy rikkoo rajan välillä työpöydän ja liikkuvan tietojenkäsittelyn, säilyttäen käyttäjän ajan tasalla uusimman Android OS lisäominaisuuksien päivitykset. Se myös tarjoaa käyttäjille rajoittamattoman tallennuskapasiteetti, PC ja Mac yhteensopivuus ja vapauden soittaa suosituin mobiili pelejä työpöydällä Kyllä voit nyt ajaa Android ikkunoissa. 
       
  Xen Project Software On olemassa useita virtualisointiteknologioita saatavilla nykymaailmassa. Meidän Xen Project virtualisointi ja pilvi ohjelmisto sisältää monia tehokkaita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan monille organisaatioille: piirrearvon Tukee useita asiakkaiden käyttöjärjestelmiä: Linux, Windows, NetBSD virtualisointi tekniikka, joka tukee vain muutama vieras käyttöjärjestelmiä olennaisesti lukitsee organisaatiosta nämä valinnat tulevina vuosina. Meidän hypervisor, sinun täytyy käyttää joustavasti mitä tarvitset ja lisätä muita käyttöjärjestelmäympäristö- tarpeidesi sanella. Olet hallinnassa. Tukee useita Cloud alustoille: CloudStack, OpenStack virtualisointi tekniikka, joka tukee vain yhtä Cloud teknologiaa lukot sinut että teknologia. Kun maailma Cloud liikkuvat niin nopeasti, se voisi olla virhe sitoutua yhteen pilvi alustan liian aikaisin. Ohjelmistomme pitää valintoihin kuin Pilviratkaisut edelleen parantaa ja kypsä.   QEMU on yleinen ja avoimen lähdekoodin kone emulaattori ja VIRTUALIZER.

Käytettäessä kone emulaattori, QEMU voi ajaa OSes ja ohjelmat tehty yksi kone (esim ARM board) eri koneessa (esim oma tietokone). Käyttämällä dynaaminen käännös, se saavuttaa erittäin hyvä suorituskyky.

Käytettäessä VIRTUALIZER, QEMU saavuttaa lähellä äidinkielenään esityksiä suorittamalla asiakkaan koodi suoraan CPU. QEMU tukee virtualisointia toteutettaessa alla Xen hypervisor tai käyttämällä KVM ydinmoduulin Linuxissa. Kun käytät KVM, QEMU voi virtualisoida x86, palvelimen ja sulautettujen PowerPC, ja S390 vieraille.

 

 

 

ilmainen ohjelma